Sclerodermia circumscripta

RNG

Pridavam mozne antimikrobialne, ktore poznam na potlacenie roznych mikrobov:
Citricidal oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, collostrum, chaga,chaparal, Samento(Uncaria tometosa=vilcacora extrakt bez TOA), Pau D Arco(purple lapacho, lyko)a ine.
Kedze sa jedna o neskodne potravinove doplnky, schvalene lekarmi a hygienikmi ako neskodne, moze clovek s nimi bez obav "experimentovat na sebe" hlavne ked mu lekari nedaju nic, co by naozaj rozne choroby ucinne vyliecilo/potlacilo. Takto ma aspon nejaku sancu.

RNG

P{ridavam na sclerodermiu, co mi zzz.sk nechce dovolit aj napriek perfektnej interpunkcii, na ktoru som stravil "presadzanim" hromadu casu, moja klavesnica nema interpunkciu.

Keď je atb(penicilín) na tzv "autoimúnnu" chorobu niekedy účinný, tak pochybujem dôrazne o jej "autoimunite".
Zrejme sa potom jedná o poddiagnozovanú kombináciu rôznych infekcií.
A posilnenie imunity a niektoré širokospektrálne antimikrobiálne látky by mali byť na nu účinné .
Zatial viem len o účinnosti DMSO(rozpustidlo, transdermálne aplikované )

A samozrejme pomôžu zrejme aj čistiace enzýmy a rôzne vitamíny a minerály, tiez adaptogény, podobne ako aj pri iných chorobách.
Možno aj betaglukány, keďže rôzne choroby sa dajú potlačiť našou prirodzenou obranou, bielymi krvinkami, ktorých tvorbu a aktiváciu betaglukány podporujú.
Tiež collostrum, probiotiká a iné podporné.
Posilnené a očistené telo lepšie bojuje, všeobecne.

meri733

a ja mam sclerodermiu na celej lavej nohe al tvary je to hruza bola som aj v nemocnici a tam my davali infuzie a teraz beriem asi milion liekov aj metelkaptase ale zacina sa to zlepsovat trosku na tvary

ema123

petra23, to UV opaľovanie ti odporučil kožný lekár? Mne opaľovanie kožná zakázala. :-( O aké opaľovanie išlo? Solárko, alebo nejaké opaľovanie svetlom určitej vlnovej dĺžky? Určite máš sklerodermiu? Akým vyšetrením bola diagnostikovaná?

petra23

Ahoj..pred pol rokom mi zisti sclerodermiu circumscripta..loziska mam po celom hrudniku..chodila som na UV opalovanie a zlepsilo sa to..a dokonca aj po tom ako som liecbu ukoncila..len to je moj smola,ze mi zistili aj inu koz.chorobu..

zdenka

ahoj Zorka aj ja mam sclerodermiu,uzivam metalcaptase na potlaca to moju imunitu,aby sa to dalej nesirilo,ale uzivam aj preparaty od pana RNG.Musim povedat,ze mam loziskovy typ sclerodermie,ale je aj systemovy typ,preto treba vyhladat odbornu pomoc,ktora ti povie viac.Treba k tomu pristupovat zodpovedne.

RNG

tema uz bezala. Povod je medzi tzv autoimunnymi chorobami niekde tj lekari este nevedia, co to vlastne sposobuje a zvaluju to na genetiku
www.zdravie.sk
V medickej literature(alternativna, nie hlavny smer ale z reputabilnych lekarskych zdrojov) som nasiel zmienku na ciastocne zlepsenie sclerodermie pouzivanim DMSO topicky.
Aj to tu uz bolo spomenute