LASER

rachel391

V mojom živote som skúsila epiláciu a holenie s používaním gélu pred holením. Ak mám pravdu napísať, prikláňam sa ku holeniu. Pohrávam sa s myšlienkov, že by som sa obrátila na odborníkov a dala si odstrániť aspoň 85% svoich chĺpkov. Chcem to dosiahnúť týmto spôsobom: IPL je anglickou skratkou názvu metódy Intenzívneho Pulzného Svetla (Intensive Pulse Light). Je to prevratná technológia, ktorá sa vo svete používa na kozmetické účely už cca 15 rokov. V posledných rokoch na celom svete vidno obrovský nárast záujmu o túto metódu, najmä pre jej bezpečnosť, účinnosť a cenovú dostupnosť. Princípom činnosti je záblesk svetla, ktoré sa transformuje na teplo, ktoré prechádza cez pokožku a zasahuje vlasový korienok. Zároveň ho tým oslabuje a zatavuje cievky, ktoré vyživujú samotný vlasový korienok a tým dochádza k jeho zničeniu a následnému odumretiu chĺpku. Aplikované svetlo presne určenej vlnovej dĺžky, je absorbované farbami tmavého odtieňa - najmä červenou farbou a preto ľahko dosiahne cibuľku chĺpka. Ostatné farby ho odrážajú, alebo prepustia bez reakcie a preto nie sú zasiahnuté iné štruktúry, ako práve korienok chĺpka. Cenovo je lacnejšia táto metóda ako laser. Podpazušie, celé nohy, a oblastie bikín (rozkrok) stojí 10 000,- Sk a dá sa na to našetriť...alebo z dedičstva? ha ha. Poradí mi niekto ak má s touto metódou už skúsenosti? Mám sa na to dať, alebo mi ostáva holiť sa každé 2-3 dni, kedže moje chĺpky sú tmavé. Ďakujem.

kara

beauty woman,chemic.peeling je slabý odvar:)a mikrodermabr.je o inom,ale poznám to,a dakujem za odpoveď.Ja som v KE na plastic.chirurgii bola na pohovor,a zvažujem,či ísť do toho,al.nie.Chcela by som naprv nej.reputáciu,kto to už vyskúšal.

beauty women

kara myslim, ze sa jedna o fotorejuvenizaciu,ale ta sa nerobi v celkovej anestezii.
jazvy po akne sa riesia aj mikrodermabraziou a chemickym peelingom.

kara

Chcem sa opýtať,nepoznáte niekoho kto vyskusal LASER na aknoznu tvar s jazvičkami?robi sa to napr.v KE,Plast.chirurgia,ale pod narkózou.Ten laser vám vraj ako keby spáli pleť...,ale potom je to vraj ok.Zmyzne tá povrchová kožička.Má niekto skúsenosti???alebo niekde inde?niečo na jazvy po akné?

beauty woman

zavolaj do epilacneho centra a spytaj sa na cenu. ak sa ti bude pozdavat, tak sa objednaj na vykon. laserovej epilacii by mala u kazdeho noveho klienta predchadzat konzultacia, pocas ktorej ziskaz odpovede na vsetky tvoje otazky.