BOLEST BRUCHA

veronikaa

smecta prasky.rozrabaju sa s vodou, nie velmi vabne chutia, ale su prirodne/druh hlinky/vyborne absorbuju bakterialne toxiny a ine toxiny,a vytvaraju ochranny povlak v creve a zahustuju stolicu/.ak mas aj teploty, bez k doktor.moze ist o virusovu alebo bakterialnu inf.

RNG

Ak tam mas nejaku mikrobialnu cinnost, skus GSE 30 kvapiek do 1/2 litra vodu zopakuj vecer. Na druhy den si daj psylium(1 lyzica a po dvoch hodinach probiotikum
Medzitym jedz napr. jablka, ich pektin pomaha cistit crevny trakt alebo kokosovy olej.

damian

No konecne ktosi pise rozumne rady. Blahozelam a dakujem, ze sa snazite radit bez chemie. Este by som doporucil dobre vycistit zaludok prevarenou teplou vodou, kazde dve hodiny, tolko kolko mozes, ak je mozne tak aspon pol litra kazde 2 hodiny....Vela stastia! Banany su dobre na normalizaciu stolice. Ak nepomoze nic z doposial spominaneho, asi fakt bude treba lekara.

andula

Dnes už radšej nejedz nič, sprav si len nesladený čierny čaj, môžeš piť minerálku. Na hnačku je dobrá Smekta, Hylak, Endiaron, Endiex.

Zajtra skús len slané tyčinky, sucháre, rožky /nie čerstvé/, varenú osolenú ryžu s mrkvou. Na úpravu trávenia je potom dobrý aj mätový čaj. Môžeš si dať nejaké probiotiká na úpravu črevnej mikroflóry.

V žiadnom prípade nie mlieko a mliečne výrobky. To by z teba striekala len samá zrazená voda. Veľa šťastia, Andula

kitti

Tak to zavisi od kedy to mas. Ak uz dlhsie,tak chod ku lekarovi,ale ak den tak si daj lyzicku octu.Je to odporne,ale fakt zaberie