Je dlzka penisu pre babu taka dvolezita babi prosim....

[zruseny5]

nie je dôležita ani velkost ani hrubka..ale šikownost chlapa
p.s. žena sa zlakne ked zbači 25cmm. heh :-)

adelajn

nie,určite nieje tak dolezita ako si vacsina chalanow mysli,vtak je vtak..na dlzke nezalezi,horšie by bolo keby si vtaka nemal;) tak všetkym nespokojnym chalan oznamujem "klído-pído"...ak s vami bude vaša polovička nespokojná,pošlite ju niekam ..;) ani ona nieje dokonala..

Pipo69

je nato liek a určite sa ti zvačší. No takže sa postav na hokerlík, zaves si na káres 5 kg závažie a skoč :-D a budeš ho mať o trošku dlhší :-D
Počuj kamarát, všetko je o tom, ako sa vieš s babou pohrať a a na predohre a potom ako to s ním vieš. Takže to ani nieje doležité. Teda nieže si myslíte že tam nemám nič :-) Ak tam nemáš niečo okolo 3cm, tak sa len uč a ak máš, no nestel by som :-D

martinka777

mám 22 rokov a za sebou pár sexuálnych skuseností a možem povedať, že pri sexe viac než dĺžka penisu je dôležitá predohra, to ako sa so mnou partner vie ´pohrať´ pred sexom, dotyky, objatia, niektoré ženy majú rady orál, ja napríklad dokážem vyvrcholiť keď mi to robí prstami... takže veľa vecí je dôležitých, nie len dĺžka.

anetta

Nie, ja mám 23 a mne to vôbec nevadí, mne je dôležitejšie to aby ma miloval z celého srdca a ja jeho tiež. takže na veľkosti nezáleží. Nerob si z toho ťažkú hlavu.