Urológ v BA

Príspevok v téme: Urológ v BA
hitman

Zdravím.
Mám taký menší dotaz.Síce mi lekárka nič nedoporučila ohladne urologie (lebo som sa jej ani nepýtal,je mi to trapnéé),ale na internete som sa dočítal,že mám najskôr skratenú uzdičku,vraj sa to dá malým zákrokom spraviť.Neviete o niekom v Bratislave,kde by som prišiel,zaplatil,lekár pomohl,a odišiel prosím ? :)

pasik

ahojte, moj muz bol vcera u doktora Brezu v interklinik. Bal sa velmi, ale doktor paradny, velmi sme spokojni s pristupom aj personalom. A maju to tam naaadherneeee. Vzdy som si myslela ze su strasne drahi ale vobec nie, ked si porovnas, co vsetko maju v tej cene.

jasonnnnnn

Dobry den,mam tiez jeden dotaz mam 27rokov a zbadal som na lavom semeniku nejake hrcky,hlavne sa to objavi ked stojim,jak krcova zila..docital som sa ze pravdepodobne je to varikokela,pri silnejsom stlacani ma to pobolieva,a ze sa to vyskytuje u neplodnych muzov...Ake nasledky s toho mozu byt a podobne,v sexualnom zivote ma to nijak neobmedzuje

Watanabashi

Dobry den.
Chcel by som sa opytat mam na zaludi take male trhlinky a niekedy aj dost svrbia bol som u svojej doktorky a ta my dala nejaku masticku ktora nepomohla tak sa chcem spitat ci nahodou viete poradit.
Dakujem za odpoved

imrolip

Mám 22 rokov. V poslednej dobe som na sebe pozoroval, že mi dobre netesní anus. Kontinuálne z neho jemne uniká plyn. Spôsobuje mi to aj spoločenské nepríjemnosti. Dá sa s tým niečo robiť?

karioll2

telesny vyvoj konci v 25 rokoch
na zvacsenie penisu ani ineho organu nic neexistuje
zdravo zi,aby si mal v poriadku cievy a vsetko bude ok.15 cm je uplne normalna dlzka

Rybo

Dobrý deň,
chcel by som sa vás spýtať a zároveň požiadať o odpoveď - radu. Nikto mi nechce poradiť niečo na zväčšenie údu... väčšne len počúvam: si ešte mladý, to dorastie... ale ja tomu neverím. Mám onedlho 15 rokov... a mám len 15cm.
Prosím vás... poraďte mi niečo, o čom si myslíte, že to aspoň trochu zaberá... alebo nejaké cviky, nwm... hocčo.

Ďakujem

thomasik

mam taky problem pri vysuvani penisu. mam tam asi natiahnutu nejaku zilku alebo co lebo kozu na penise ako keby som mal stiahnutu a nemozem ho obec vysunut. prosim rychlo o odpoved. dakujem....

ppeeppee

chcem sa spytat na neakeho dobreho urologa v bratislave bez toho aby ma odporucila obvodna za odpoved vopred dakujem.