únava

Príspevok v téme: únava
silvi14

ahojte, mohli by ste poradiť, z čoho môžem byť stále unavená? ráno vstanem o pol šiestej, a večer už o siedmej by som už spala.Viem mám nízky tlak, kávu ale pijem, pitný režim dodržiavam a predsa :-(. V októbri idem do školy a neviem ako to celé zvládať, to množstvo učenia po práci. Myslím, že som náchylná na depresiu, mohlo by to byť aj z toho? alebo máte iné nápady? prosím vás nepíšte aby som išla na vyšetrenie, lebo nato bohužiaľ nemám čas. Ďakujem

silvi14

Ahojte kočky, ďakujem za rady, určite to vyskúšam. Očko moja e-mail adresa: Kaszia14@azet.sk, keby si mi potom napísala ako to užívať bola by som veľmi vďačná. ahojte pekný zvyšok dňa :-)

očko

To Gingko by som doporučila,ale tiež by som doporučila čaj z aloe a tabletky GIN CHIA, napíš mi mail poradím ako uívať. mne veľmi pomáhajú.

rada

To bude jesenna unava, aj tym, ze dni su kratke. Casom to prejde. Aj ja studujem uz 6rok na externe studium a tiez byvam unavena z prace a chodim so sliepkami spat, ale to sa casom zase zlepsi. A ked je skuskove obdobie, tak uz len kofeinove caje pijem a to na mna zabera. Velmi dobry je Guarana alebo Ginko caj. Uprednostnujem Guaranu, ta mi aj chuti a davam si ju aj raz denne v praci, aby som bola svieza a plna elanu. Aj pohyb po vonku by si mala mat, trosku sportu, aj ked potom nebude uz cas, ale cerstvy vzduch treba, aby sa ti mozog okyslicil... tak sa nebran unave, pospi si pokial este mozes :o)