velke a male pysky

linda

ahoj, ja ich teda tiez nemam prave najmensie... dokonca som sa bala ci to nie je nejaka choroba alebo co. konecne viem ze je to v poriadku a ze taky mini problem mame viacere.

DankaN

No ahoj, mlé pysky môžu byť kludne väčšie - môžu pretŕčať-vobec to nevadí.Nevidím dôvod na operácie.Ak je to gigantickí rozmer, že sa ti to nezmestí do nohavičiek, tak vtedy by som sa išla poradiť s chirurgom, ale pochybujem, že to je tak v tvojom prípade. Ak si to chceš porovnať, stačí ti nahliadnuť do rôznych pánskych časopisov a podľa fotiek uvidíš. Nie je definovaný presný rozmer alebo pomer oboch pyskov, u každej to je individuálne-podľa celkového tvaru. Nerob si s tým zbytočné starosti.Pa

anonym

Mam uz manzela...ohladom tejto temy nic nespomina, brali sme sa min. rok v oktobri:), pozname sa 9 rokov. Je to len moj pocit...ale zdaju sa mi fakt vacsie, mozno nieco poriesim casom. Mozno keby sa pripojili ostatne:) a zistila by som aspon velkosti inych citateliek. vdaka

diamant

Z estetickeho hladiska..., povedal ti to priamo priatel ze sa mu to nepaci? Alebo to vadi tebe... Podla mna to nieje ziadna katastrofa, niektorym to pride viac sexi. Ale ak sa s tym osobne vyrovnat nevies, skus ten chirurgicky zakrok.

diamant

Ano, je to mozne. Ano, je to v norme. Zmensit sa to da...ale naco? Ak s tym nemas zdrav. problemy radsej si uzivaj zivot a nerob si s tym starosti.