Uz konecne priberiem:)

lady

avojte kočky;P...aj ja mám taký problém..mám 160cm a 43kg a chcela by som pribrať..už som aj užívala Pangamín cca 3týždne ale sa mi začalo robiť akné teda aj do vtedy som máaval akné čiže aj preto som brala tie tabletky ale zhoršilo sa to tak som s tým prestala..a potom som sa dozvedela že to tak má byť že najprv sa ti zhorší pleť a potom to bude OK....ale už je neskoro...ale inak by mi to podľa mňa pomohlo len keby som s tým neprestala...ale fakt skúste Pangamín:)....nechcem povedať že ja sa pokúšam pribrať vlastne to tak ani nieje no viete chcela by som pribrať strašne moc ale nedá sa povedať že by som sa o to nejak pokúšala pretože ako to tu už aj bolo spomenuté tak mne sa jesť necche mne to príde ako povinnosť a ja nemám rada keď mám nehjaké povinnosti..takže je to tak.... :) haha ak chcete pokecať tak napíšte na nick tina2471 :D..papa mate sa! :)

vanilyeyes

skuste jest pangamin. Je to nieco take ako tabletkove drozdie, cisti to plet a zvysuje apetit do jedla. Takze zabijete 2 muchy jednou ranou :)

cica

ahojte kočky,konecne je tu niekto,kto ma taky isty problem ako ja.uz som sa bala,ze som na svete sama.tiez sa snazim pribrat,mam 170cm a 50kg.inak zjem takmer vsetko,a aj mastne jedla s domnienkou,ze sa na mna nieco nalepi,ale nic.praveze to ma opacny efekt.skoro po kazdom jedle sa mi nafukne brucho a vyzeram ako tehotna.take mam z toho nervy.aj by som cvicila,ale sa bojim ze este viac schudnem.ale bola som na tom aj horsie.

adri:)

ahojte...mam ten isty problem mam vysku 170 a vazim 51 kg a snazim sa pribrat ale najvacsi problem je,ze ja aj ked zeriem mi to nejak extra nejde:( ale teraz papam este viac a zacala som chodit na b12,ze je to dobreee...uvidim...ale kocky musi byt nieco pre priberanie myslim nieco speci!:) ked je na chudnutie nieco preco nie aj nieco pre nas?:)sice sa necitim zle po zdravoitnej stranke...ale chcem pribrat a velmi je to sexi ked je kocka baculatejsia.ja som aj bola mala som 55kg,ale v úpraci som schudla:(tak sa drzte kocky a ked nieco vymyslite piste:)

madison

treba len VELA JEST .. a striedat to so zeleninou.. ja by som chcela tiez pribrat mam 160 cm a 40 kg som chuda :( a najme mi vadia kosti na ramenach chcela by som mat pekne oble ramena trosku viac "meska" :D

ninika

tie nutra drinky mam doma, mam ich do mojho uja ktorý trpel rakovinou hrubeho creva a nemohol sa stravovat ale bohuzial zomrel :,(( a tie drinky ostali a teta mi ich dala..lebo su sptraasne kaloricke lenze problem je ze je tam tolko chemikalii ze to az boli a nechcem moje telo navyknut na taky humus..radsej si dam mrkvicku a taak..a chutovo mi to ja tak vobec nechuti..ma z toho naplo ked som to pilaaa :/

hfdugfdjg

Existuju Nutria drinky. Dostat ich v lekarni a su fakt dobre, aj chutovo. Su na priberanie a intenzivnejsiu chut do jedla!!!

ninika

mimka: hej presne:) ale vies co mna povzbudzuje?ked sa pozriem na nejake baby s peknymi postavami a to ako sa iny chalani na nich pozeraju, alebo napr. ja chcem aby moj priatel bo hrdy na to aku ma peknu babu a aby mu ju vsetci zavideli..tak chcem pribrat..bo vazne pribrata baba vyzera krajsie ako vychrtla...a mozno ked zacnes poriadne papat stolica sa ti upravi..to zalezi aj od stravy..:)ale tym ako jedavame, malo atd.si uskodime v buducnosti a mozno iba kvoli tomu budeme mat chorobu a rpobelmy so zaludkom :,(takze si ublizujeme