Ovcie kiahne

RNG

Hura, neodpalilo. Inac cez Google.com to mozete najst od viacerych distributorov, vyropbca je samozrejme len jeden, lebo nazov je registrovany ako ochranna znamka, tiez ako Virox
Ja osobne davam prednost vnutorne branej nefalsovanej byline Chaparalu, v davkach 3x1 gram denne Hnusne sa po tom grga, ale co sa da robit, je to stale silny antiviralny prostriedok povoleny volne predavat ako neskodny potrasvinovy doplnok.
V dnesnych castych virozach ho samozrejme vzdy mam po ruke a ked som si nie isty, aku mam nakazu, ked na mna nieco lezie, pouzijem aj tento antimikrobialny prostriedok pre istotu spolu s Citricidalom, oreganovym olejom, extraktom z olivovych listov a najnovsie aj monolaurinom. Predsa nie som hlupy, aby saom cakal nez sa to naplno rozvinie, s horuckami a poskodi mi telo.
Ani nemam cas byt chory a veru som nelezal uz vyse 15 rokov, co predtym bolo niekolko raz do roka.
Takze mam jasny dokaz, ze to pracuje, a to nielen na mne, ale aj ostatnych v rodine a priateloch, ktori reaguju vcas a nedaju moznost nakazam sa rozvinut naplno, tak ako to urobila moja zena minuly tyzden a dostala taky zapal, ze nemohla hovorit niekolko dni. Sice som na nu okamzite natlacil doplnky takze horucky nedostala, ale kasel a zapal hrdla ju neobisiel.
Casto to cele zacina ako alergia na pel ci plesnove vitrusy,, hlieny sa dostanu do pluc a tam doslova hniju(aspergilus pneumoniae napr), cim sa vytvori zapal, ktory znemozni cinnost cilii, chlpkov co odhlienuju svojim pohybom. Na a pri tom oslabeni toxinmi a zapalom clovek moze nalapat aj ine infekcie, alebo sa mu rozmnozia v tele vzdy pritomne virusy.

RNG

Koloidna strieborna voda moze ciastocne pomoct, ale specificky vytazky zo chaparalu(larea tridentata) su najucinnejsie na to . Dokomca je na trhu aj lotion pod menom LarreaRX, skusim to sem dat, ale asi mi to odpali ako "reklamu"
www.taoofherbs.com

laurička

dobry vecer mám16 rokov a dostala som kiahne pouzivam tekuty púder s mentolom no vobec to nepomáha strasne ma svrbí cele telo je to na nevydržanie mamina vraví žesa kúpať nesmiem ale niektory tu naintrenete v roznych diskusiách tvrdia ze kupat samoze tak neviem poradte mi prosiííím co zmierni to svrbenie.Pato lendvay ja mám tiez taku hrcu neviem co to je :((((((((((((((PROSíM KONTAKTUJTE MA NA MAIL lili_d13@azet.sk

iwus93

ja som tiež ešte neprekonala ovčie kiahne a o 2 týždne mám 18 rokov, bojím sa že ich dostanem ked budem dospelá a že to bude vážne :( už som bola aj pri malom bratrancovi čo mal ovčie kiahne a nedostala som ich, teraz čakám na niekoho kto ich dostane :D

xmonikax

mam 29r,pracujem v anglicku a dostala som ovcie kiahne. je to hroza az katastrofa !!! pomoooc ! 2 dni som uz nespala mam po celom tele same pluzgiere. vsetko ma pali svrbi.keby sa dalo tak si strhnem aj kozu.ziadne maste ci vodicky nepomohli tak som sa zacala natierat cistou palenkou a to mi pomaha. drzte mi palce

holubkova

Prajem príjemný deň!
Moja vnučka dostala ovcie hiahne. Nevesta je v druhom stave a ovcie hiahne ešte neprekonala. Ako sa má alebo môže chrániť?
ďakujem

RNG

Ovcie kiahne=varicella su sposobene virusom varicella-zoster virus, alebo tiez nazyvany ludsky(human)herpes 3 (HHV-3).
Tato rudko nakazliva choroba je u mladych pomerne lahko zdolatelna, ale pri starsich sa nazyva shingles a je velmi vazna v niektorych pripadoch.
Napada aj nervove vlakna, moze byt velmi bolestiva a nasledky mozu trvat mesiace, ba i roky.
Pristup na virusy je hlavne zvysovat imunitu
Pomahaju z doplnkov:
zinok, selen, aloe vera, vitamin C(masivne davky),baza asteagalus echinacea,
Zo silnejsich je to extrakt z olivovych listov, GSE a velmi silne su befungin, betulin a Larrea tridentata(chaparal).

km.

Moze byt dovodom,ze mi tyzden meskaju kramy ovcie kiahne???Kramy som mala dostat7.januara...ovcie kiahne som dostala asi sobotu12.januara a kramy este nikde...Prosim co to moze byt!P.SMam 19 rokov a uz mi to prichadzalo na cas(+ - 1den)a teraz uz vyse tyzdna nic!Tehotna nemozem byt,nemala som pohlavny styk!!!!

syma

buba, ak si už kiahne mala, tak ich už nedostaneš, kiahne sú pľuzgieriky a ty máš zrejmú nejakú virózu a asi aj poriadne oslabenú imunitu, skús to riešiť posilnením imunity enzýmami a zájdi si aj k lekárovi