Piskanie v usiach

RNG

Na plesnove infekcie v nose a prinosnych dutinach , kde sa mozu zdrzovat dlhe roky napriek vsetkym liekom a odtial infikovat s hlienami mandle, hrdlo, priedusky a pluca a cez Eustachovu trubici sa dostat aj do vnutorneho ucha je ucinny znacne oreganovy olej, vlastne jeho aktivna zlozka, carvacrol.
Ucinna davka je 3 x 200 mg carvacrolu.
Tiez je dobre do nosa kvapkat antimikrobialne roztoky, s hlavou zaklonenou co najviac dozadu, v leze, aby sa dostalo aj do celnych dutin, kde sa rozne nakazy mozu schovavat dlhe roky.
Ucinne roztoky su koloidne striebro a roztok citricidalu/GSE. Ucinne su koncentracie 4/6 kvapiek na deci vody.

Bejbinka113

Mám 23 rokov a neustále mi píska v ušiach, ale strašne.. Ked som mala asi 9rokov mala som zápal stredneho ucha, a neustale zapaly. Vtedy to začalo, ked som mala asi 18 alebo 19 rokov, išla som k ušnej že mi píska ale hrozne v ušiach.. Poslala ma na sluchové skúšky povedala že je všetko v poriadku a že jej píska celý život a že sa stým mám len naučiť žiť !!! a neviem čo mám robiť..... som s toho zúfala, ked idem spať najma vtedy lebo je ticho a mne iba piska, a piska... idem s toho zošalieť:-(

maxon

ja mam tento problem uz skoro rok, zacalo mi piskat pri potapani a neprestalo. bol som uz na rozne vysetrenia, bral som rozne lieky (gingio, betahistin aktavis 3 mesiace) a ziadna zmena. teraz ma objednali na dajake injekcije, ale vraj mi nic nemozu zarucit. a asi pred tristvrte rokom mi usna u nas doma povedala, ze si mam stlacit nos a fukat asi tyzden a potom prist na kontrolu (bolo mi to smiesne, ale posluchol som, no ziadna zmena). vraj su niejake prirodne lieky ako to gingio tak este sa porozhliadnem :)

RNG

Piskanie(tinitus) je dosledkom zapalov vnutorneho ucha, casto viralnych z v tele neustale pritomnych virusov ako Herpes a Epstein Barr.
Adresovanim zvysenia viralnej imunity sa tomu da moznost zregenerovat.
Zoznam antiviralnych doplnkov:
selen,zinok, l-lysin, vitamin C, aloe vera, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,extrakt z olivovych listov a najsilnejsie
betulin, Befungin a chaparal(larrea tridentata.

peaty

Takze uz som bol aj u neurologicky, pobral som dalsie lieky, vysledok je taky, ze vsetko je v poriadku. V usiach stale piska, pri brani jednotlivych liekov som nepostrehol ani najmensie zlepsienie. Vyzera to tak, ze sa s tym budem musiet zmierit, aj tak mi to vlastne vobec nevadi cez den, horsie je to vecer, ked chcem ist spat. Len proste nechapem, ze to len tak z nicoho nic prislo a teraz to stale mam...:( Este ma chce neurologicka poslat na nejake specialne vysetrenie usnej cesty(ci take nieco), ale to zas musim cestovat dost daleko, neviem ci sa mi tam oplati ist... Aj tak ide skor o analyzu toho zvuku skor, o nic ine nejde...

Kachita

Piskanie v uchu je neliecitelne, je liecitelna iba jeho pricina. Teoreticky lieky ako Betaserc a Tebokan mozu pomoct, ide o rozsirovanie mikrocirkulacie krvi v sluchu, lenze sluch je zalozeny na kostickach a tie zilky sa v kostickach az tak neroztiahnu. Aspon tak mi to vysvetlila moja usna. Kazdopadne sa treba naucit s tym zit, niekomu to odide samo, tych je asi viac, niekto to ma navzdy. Doktori este ani nevedia, kde sa to piskanie konkretne nachadza. Ale najlepsim liekom ju klud, ja piskanim v uchu trpim uz par rokov a snazim sa prezit tazke casy a tesit sa, ked je to len mierne a ignorovatelne.