OBLIZOVANIE :P

kača

mne niekedy zacne takto oblizovat prsteky priatel ked soferuje....mna to vie strasne vzrusit...ako tak na nho pozeram s akou chutoou to robi!!!..juuj....vie ma to rozpalit:)

oida

raz mi chalan pri prstovani zacal lizat prsteky, teda tazko povedat ci zacal on alebo som mu tie prsty nejak nevedomky dala do ust,no bolo to krasne....

bubu5

aj mne to robieva a mam to rada.. je to take ze "zboznujem ta, celu"...:) ja nezvyknem, je mi to trochu cudne ale niekedy sa odviazem.. skusim nabuduce ako to bude fungovat:)

drakenko

No možno pre to, že máme radi vaše jemné ženské rúčky a prstíky :P

My sme to neskúšali, tak neviem.... =) Ale priateľkine ručičky a prstíčky sa mi veeeeeľmi páčia :)

kiiilera

boze ludia ved sa zamyslite..tak jasne ze to skor vzrusuje chlapov..ved co im to olizovanie prstu asi tak pripomina....?

zvedavka

no ja si myslim, ze vseobecne to skor vzrusuje chlapov a maju to radi .. tiez som sa stretla s pozitivnou reakciou z druhej strany... ale zeby to mne nieco robilo.. tak to nie..

safa

aj my sme to skusali...pri pohlade na priatela som mala pocit, ze sa mu to velmi paci, ale ked skusil on mne...nic mi to nerobilo...neviem cim to je... ale jeho som o to neukratila ani doteraz =)

tinulka

my sme si prsteky s partnerom neoblizovali no raz pri sexe to akosi na mna prislo tak spontanne a zacala som mu prstek oblizovat...take vzdychy a uzivanie si som u neho este nevidela, bol to nadherny pohlad a bola som hrda na seba ze som do nasho sexu zahrnula nieco novsie a ked to iste zrobil on mne bola som v raji...fakt sa to zda mozno ubohe ale oblizovanie prstekov je super vzrusujuce.odporucam tym ktory to este neskusali a potom napiste svoje pocity:)papa

kupelnik

no praveze mna to tiez velmi vzrusuje...
a urcite vetsinu chalanov ak ne kazdeho...
a podla mna to nieje trapne... v sexe trapne nieje nic ide len o to co ti robi dobre a co sa ti paci :)