Ako zbalit babu

Koza som

Detská moje. Najprv si naštudujte všetko o vzťahu a keď budete mať 18 tak môžete uvažovať o vzťahu. Učte sa a spinkajte a papajte a nafajčite. Takto budete mať raz šťastny vzťah.

Cricsus

dano, ona je trestne zodpovedna a ty si malolety. ak medzi vami k niecomu pride a prevali sa to, tak pojde do basy za sexualne zneuzivanie maloletej osoby. kedze este nie je plnoleta, trest sa skrati na polovicu. to nie je sranda, kamo. mas 13. drt na compe, hraj futbal s kamaratmi, trhaj ceresne zo susedovej zahrady... rob proste to, co deti v tvojom veku robia. to, co citis, nie je laska. si totiz este prilis mlady na to, aby si vedel, co to laska je. aj mnohi dospeli nevedia, co to laska v skutocnosti je. na take veci mas este vela rokov cas. uzivaj si bezstarostne detstvo.

dano4206

veľmi ľubim jedno dievca ale ona ma berie len ako kamaráta :( ja by som s nou strasne chcel chodit ale ona stale hovori ze: ty ma lubis to viem a budes stastny ked budeme spolu ale co z toho budem mat ja. Poradte mi možno to je koli veku ze ja mam 13 a ona 15 ? neviem poradtee :( ona je proste nádhera a strasne ju lubiim ale neviem ako na to (ako ju zbalit)