je to strasne!

franz ferdinand

každý typ rakoviny má nejaké príznaky, často sú to však príznaky bežných, liečiteľných chorôb (dlhodobý kašeľ a horúčky, bolesti hlavy či vracanie ako príklad, nerob teraz paniku, keď zakašleš) ...problém ľudí je však strach.. dvaja členovia rodiny ochoreli na rakovinu, sesternici zistili leukémiu keď mala dva roky a bez komplikácií žije doteraz, má 10 rokov..rakovina sa dá zastaviť, ale keď sa človek bojí ísť k lekárovi a odkladá to, tak len pokazí čo sa dá, pretože vo vysokých štádiách sú už strašne malé šance...

bojim sa

dakujem velmi pekne. a este by ma zaujimalo, ze ci sa vzdy ta rakovina nejako prejavi alebo ci to je viacmenej skryta choroba? dakujem pekne.

RNG

Rakovinne bunky v tele stale vznikaju, ale zdrave a silne telo ich vie bez problemov zlikvidovat.
Len nespravna strava, nedostatok enzymov a rozne karcinogeny pridavane alebo vytvorene priemyselnym spracovanim potravin toto narusia.
Ja sa branim vyhubanim sa vsetkym hotovym jedlam, zena vari zo surovin a drzime sa viacmenej toho desatora.
Extra si davame pozor na oleje(pouzivame len panenska=virgin) jeme hodne surovej alebo rychlopripravenej(sparenej) zeleniny, menej masa a vyhybame sa cukrom podla moznosti.
Pijeme len vodu alebo neprisladzane ovocne stavy, hlavne ribezlovu a cucoriedkovu, a samozrejme ovocie a surove(neprazene) orechy a ine semena(mandle,vlasske, lieskovce, brazilske,kesu,tekvicne a slnecnicove semena)

bojim sa

ano, to by presne aj mna zaujimalo. ze ako zistim, ze mam rakovinu? vzdy sa to nejako odzrkadli alebo je to zvacsa skryta choroba? a este by ma velmi zaujimalo, ze co naozaj je najhlavnejsia latka, ktora zabranuje, bojuje vzniku rakoviny, coho by som mala vela jest alebo co by som si mala kupit ako doplnok. velke dakujem.

bojim sa

v tom mas urcite pravdu. ale mnoho tych, ktori umreli na rakovinu sa zdravovali zdravo. aj moja znama - a aj tak ochorela. ja sa tiez snazim stravovat zdravsie - nejem prilis mastne veci, jem ovocie, zeleninu. neviem ale ci to staci. neporadil by si mi, prosim ta, co by som este mala dodrzivat alebo si kupit, jest, robit preto, aby som bola proti nej co najviac chranena? velakrat citam co by sa malo a hned na to sa to vyvrati, tak ja uz ani neviem co je naozaj dobre. dakujem pekne.

RNG

Bojim sa, ja si nemyslim, ze kazdeho mozno z rakoviny vyliecit. Niekto je tak hlboko a vyslabeny, ked to objavia, ze uz nema sancu sa vyhojit.
Ale rakovine, tak ako aj ostatnum chorobam treba v prvom rade predist, a to sa da velmi ucinne metabolicky.
Udrzba tela, cistenie, regeneracia,vyhybanie sa znamym karcinogenom, zvysovanie imunity a pravdepodobnost dostania rakoviny sa podstatne znizi. Odhadujem, ze keby sa uplatnili vsetky dnes zname poznatky v tejto oblasti, vyskyt rakovin by poklesol RADOVE!
No a metabolicke liecenie a hromada alternativnych metod tu spominanych na temach rakovin by sa postarali o velku vacsinu z tych malo, co by rakovinu vobec dostali.

bojim sa

ale tam je pisane, ze: Odborníci predpokladajú, že do roku 2010 stúpne počet onkologických pacientov v Európskej únii o 50 percent - každý !tretí! občan na rakovinu ochorie a každý !!štvrtý!! aj zomrie. ja som stale vo vedomi, ze rakovina je nevyliecitelna, pretoze vsetci moji znami na nu zomreli:( naozaj sa kazdy jej pripad da vyliecit? naozaj mam velky strach o seba, o rodinu, o mojich najblizsich.

damian

BOJIM SA, JE TO PROPAGANDA A ZASTRASOVANIE NARODA, ABY NAROD BOL V MYLNOM VEDOMI, ZE RAKOVINA JE NELIECITELNA A NEDA SA JEJ PREDIST. JE TO VSETKO PODVOD A BOHAPUSTA LOZ. POZYVAME TA NA TEMU - PRAVDA O RAKOVINE - VIT B17.