Ako mam odstranit chlpky v intimnej partii?

Príspevok v téme: Ako mam odstranit chlpky v intimnej partii?
....plz....

prosim vas, poradte mi. priatelovi sa paci vyholena intimna cast, ale ja som sa tam este nikdy neholila(okrem okolia plaviek....)takze neviem ako vlastne na to :( mam si ju holit ziletkou, holiacim strojcekom, alebo pouzit krem na holenie, depilacne pasiky? celu alebo tam nieco nechat? vobec si neviem dat rady :(

lonii

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

alica101

No ja ked som s tym zacinala, tak taketo fora este neboli :D Samozrejme, ako prve som skusila strojcek a myslela som, ze nieco rozbijem :D To bolo strasnee, ked to tam zacalo trhat zaradom. Potom som skusala klasicky ziletky - ale ako som si vsimla aj v inych prispevkoch, tak taky isty problem. Vyrazky a podobne. Tak som skusila panske. To bolo ovela lepsie, aj ked nie az tak ako by som si to predstavovala. Tak to viedlo k tomu ze som si nakupila pasiky. No .. bolest neskutocna :D ale tak vydrzalo to dlhsie, ale bolo to podrazdene (co je asi samozrejme). No ale moja kozmeticka mi potom poradila jeden olejček, konkretne tento puls.sk . Dava sa to hned po depilacii / holeni. Tak uz neboli ziadne vyrazky a aj podrazdenie mizlo rychlejsie.

Ale no komu by sa chcelo tak trpiet? Tak som sa dala aj ja na laserovu depilaciu a teraz uz mam pokoj a vsetko co som chcela hladke :) Takze skusajte co vam vyhovuje najviac, ale ak si neviete zvyknut na tu burinu dole, tak finalne riesenie je casom asi laserova :)

emisty

ja pouzivam emulziu pre muzov po holeni. Priatel ju pouziva ked sa oholi a robi mu dobre, upokojuje, nepali, ziadne vyrazky. Tak som si povedala ked to robi dobre muzom po holeni tak to bude dobre asi aj pre zeny. A kupila som si tu istu znacku a pouziva po oholeni pazusia a oblast bikin. A naozaj ziadne vyrazky, svrbenie po holeni. Ved holenie ako holenie. Je to jedno na aku oblast tela sa to da a ci muz ci zena nie? :-D

palec69

Ak nechcete mať vyrážky, strnisko a holiť sa každý deň, tak jednoznačne doporučujem laserovú depiláciu. Mám to na sebe odskúšané a neviem, čo je to žiletka a depilácia už niekoľko rokov.

[zruseny35]

baby, tie vyrážky su z tupej žiletky,najlepšie je použiť panske jednorazove ,ale pozor na ostrosť.
A to antibakteriálne mydielko.
Celkom si ten puder neviem predstaviť tam dolu hore dole všade :)

tasty

kúp si depilačný krém opilcu a stým daj dole chlpy, nebolí to vôbec, použi podľa návodu
mne mama tiež nikdy nechcela dovoliť, aby som sa holila, ale som tmavši typ a aj ochlpenie mám zreteľnejšie a hustejšie, tak som začala tiež tou opilcou a mama to nejak predýchala, a ja som sa cítila oveľa sebavedomšie, hlavne v lete
teda teraz ma napadlo, teraz sa zbytočne budeš holiť, načo teraz,, stačí v lete, a opilca to istí ;-)

[zruseny35]

Holiaci strojček by som ti neodporučila,trhá chlpky a to bol kvalitný.
Depilovacie pásky ?-to nemyslíš vážne ? :D
Existuje taký krem,so "špachtličkou" ale niesom si istá či naozaj zaberá aj na tak hrube chlpky..možno na dva-tri krát to dáš..