Prvykrat

Príspevok v téme: Prvykrat
evulinka

Ahojte,
mam 21 a moj priatel ma 27.Sme spolu 9 mesiacov a vcera sme sa chceli prvykrat milovat.Ja som panna.
Bola som uvolnena,mali sme dlhu predohru,boli sme celu noc sami.Najprv vecera,potom spolocny kupel a potom milovanie.Lenze uz ked mi to robil prstami tak to dost bolelo.A potom ked sme sa teda pokusal vniknut do mna,tak to vobec neslo.Skusali sme viac poloh,mali sme aj lubrikacny gel,on je skuseny a vie ako na to,ale neslo to.Preco?
Cez vikend sme opat spolu a chcem,aby to uz vyslo,poradte mi nieco.
Dakujem

kuki

Alenka,
teba sa nic stan nemoze, ale tomu fesakovy, ktory ta pomiluje ano. Staci, ze sa do toho niekto zastara...dievcata su chranene zakonom do 15 rokov.

jjjjjjjjjjjjjjjjjj

Pre heheh
Bože ty si ale riadna krava, myslíš si že si nejaká odborníčka?Píšeš tu len sprostosti.Evulinka, prosím ťa to si nevšímaj. Dobre ti poradila m m m m, a nie ta heheh. Vidno že si robí len srandu a moc tomu nerozumie.Ževraj zvlašne poskrucaná panva..ccc. Panva je prispôsobivá a daj viac na radu m m m m. Pa a nech sa ti darí.

salome

ahojte. som este panna a mam trosku vacsie pysky. je to normalne? ake velke mozu byt? mne osobne sa to nepaci. odpovedzte mi niekto pls

heheh

pre alenka,nic sa ti nemoze stat... spavat s xlapmi mozes odkedy xes,ten zakon s nezletiletymi sa vztahuje len na to,ked niekto poda trestne oznamenie... ak si to urobila z vlastnje vole nikto ti nic nemoze..

heheh

mala som rovnaky problem...xe to len trpezliveho partnera a postupne...a ked mas pocit ze je to uz velmi dlha doba..nadyxni sa,nex vojde,prve pohyby to bude boliet a potom by malo prestat..a ked nie, tak je problem nieco ine ako to ze si stiahnuta a mas psyxicky blok..
este moze byt ze mas ju mas nejak zvlastne poskrucanu a na to je ona citliva ked sa cosi ktosi pokusa pokracovat `tunelom` ked narazilo na stenu..

alenka

prosím vás neviete niekto od koľkých rokov je sex povolený?ja mám 13 rokov a som nan pripravená aj psychicky aj fyzicky pretože som na svoj vek veľmi vyvinutá.a ešte jedna otázka.ked pôjdem ku gynekologovi a budem mať 13 a nebudem panna čo sa mi môže stať?

liz

ahoj na prvyy sup to nikdy nejde takze z toho si nic nerob ja som s priatelom pokusala niekolkokrat a po neuspesnyh pokusoch to vyslo takze v pohode len trebva byt uvolnena:))))daj si predtym maleho frtana:))))pomoze

mmmm

ahoj fakt sa kvoli tomu netrap pred par mesiacmi som s priatelom mala taky isty problem a teraz je to uz v poriadku vtedy to bolelo a nechcelo vojst dnu....a skus aj vyskusat to ze nasiroko roztiahni nohy a daj si pod panvu vankus alebo ju dvihni trocha vysie to nam dost pomohlo a ani to velmi nebolelo potom sa ozvi ako to dopadlo

tima

ahoj. nic si z toho nerob, treba len trochu trpezlivosti a musis byt skutocne uvolnena a postupne sa to podari, naozaj. prve milovania ta mozu boliet, ale potom to prejde. vela stastia. :-)