Kvasinky - niečo bez receptu

Príspevok v téme: Kvasinky - niečo bez receptu
lucia87

Som momentalne v zahranici a k lekarke sa dostanem az buduci tyzden. Dostala som kvasinky- priznaky si uz poznam, len neviem, co bez receptu mozem na ne pouzit. Mam so sebou krem Canesten, viem, ze je proti mykozam, ale neviem, ci sa moze zaniest aj do posvy, resp. ako si ho naniest dost hlboko na to, aby bol ucinny...Nepoznate niekto daky babsky recept? Probiotika ako prevenciu som prestala uzivat a uz je to zas tu...

kalinkala

Baby asi každej zaberie niečo iné.Niekomu zaberajú krémy ,niekomu pomôže iba zmena stravy,no ja som tiež vyskúšala všwličo ale všetko iba do času. Brala som samostatne vitamíny B wobenzym na imunitu,pomohlo .Ale teraz som sa rozhodla vyskúšať EnzymaxV je to špecialne vyvynuté na mykozu a obsahuje všetko to čo ja beriem samostatne

greenaa

jedine co pomaha je dieta bez cukrov ja som mavala neskutocne problemy s candidou samy vytok kazdy den az ked som totalne zabudla na sladke jedla vtedy to uplne preslo...

Angel086

@lucia87: Neviem kto ti toto povedal, ale Swiss maju 6 miliard bakteri v jednej kapsule co teda vobec nie je bohvieako vela. Navyse obsahuju maltodextrin (cukor) ktory "krmi kvasinky" a je neziaduci pri kvasinkovych infekciach. Pozri si probiotika CP-1 na tejto stranke www.probia.eu . Obsahuju 50 miliard bakterii garantovanych vyrobcom ku dnu expiracie! Neobsahuju ziadne cukry a su hypoalergene. Nechcem tu nejak robit reklamu, ale toto je najlepsie co som doteraz nasiel. Cena sa mozno zda na prvy pohlad privysoka, ale spocitaj si kolko by si musela zjest tych Swiss aby si dosiahla rovnaku potenciu a obsahuju 90 kapsul v baleni, takze cena je primerana kvalite. Ja som zatial nic lepsie nenasiel.

zuzik

mala som mast FUNGICIDIN a osvečil sa mi najlepsie je to vyliečit liekmi ktore ti predpise doktor vtedy mas vacsiu istotu ze sa ti to nevráti.

anka

aj rosalgin je dobry na oplachovanie. je vo vrecuskach, obsah vrecka sa rozpusti sa v prevarenej vode.pripadne vyplachy posvy pri kvasinkach.

aloe

cucoco:mala by si užívať dlhšiu dobu kvalitné prírodné produkty.Viem o takých,ktoré v takýchto prípadoch pomohli,sú z aloe vera,aj včelie produkty pomohli.Ak chceš,napíš:duratnakatka@zoznam.sk

RNG

llullu, Biopron Travel podla vyrobcu(Valosun ) obsahuje 3 druhy kultur -2 laktobacili a jeden sacharomycae boulardii, a je to 5 miliard na tobolku.
Biopron9 ma 9 roznych mikroorganizmov v kvantite 9 miliard na dennu davku(jedna ci dve kapsule), nie na kapsulu, tj iste 4,5 na kapsulu.To je stary trik.

Netvrdi ze by boli kyselinovzdorne a nie su v kapsuli, ktora sa rozpusti az v crevach, takze tie ktore nie su specificky navrhnute na kysly zaludok budu viacmenej znicene.
A za 30 kapsul je ta cena trochu vysoka.

llullu

cu co co, musis preliecit aj partnera, ak to boli kvasinky, inak to bude do teba stale zanasat, preto mas stale pocit, ze sa to zlepsilo len na chvilu. Samozrejme, ak nejde o nieco ine ako kvasinky, mna gyn. dlho liecil na kvasinky a az zmenou lekara som zistila, ze to bolo nieco ine. Inak mne dost pomaha Biopron, hoci by som to tu nemala takto pisat, ale je asi najlepsi z probiotik, ma az 9 miliard "zdravych" bakterii.