DETSKÁ VZDOROVITOSŤ

Príspevok v téme: DETSKÁ VZDOROVITOSŤ
katica

Poradí mi niekto, ako to prekonať, alebo odnaučiť.Mám 20 mesačné dievčatko, ale okrem neho aj dve staršie dievčatá 4,8 a jednoducho si neviem dať s nimi rady. Staršie vždy niečo malej ukážu, potom jej to nedajú a je tu hneď problém. Malá vrieska, ako o život a neprestane, až kým to nedostane, alebo sa už od plaču neunaví. Starším som to už vysvetlila asi 1000x a nič. Kým sú väčšie baby v škole a škôlke je dobre, ale akonáhle prídu domov, to malinké v kuse vrieska. Má niekto podobný problém ako ja. Poraďte mi prosím. Riešim to hlavne slovami, kľudne, ale vo vnútri ma to už strašne vytáča, bojím sa, že sa neovládnem a dostane niektorá po zadku.

Darmord

Ahoj,
Skús sa informovať tu:
-odkaz odstránený-
Mne tam odborný lekár pomohol z mojimi vážnymi ťažkosťami.
Podpora je tam 24 hod. denne takže keď som mál problém z dieťaťom a lekár nebol v ordinácií o pol noci tak jedine tam.
A môžeš komunikovať cez e-mail, volať, skype a iné.
je tam nejaký centový poplatok čo je nič fakt nič oproti tomu že ide o zdravie. VRELO ODPORÚČAM MÁM SKVELÚ SKUSENOSŤ
-odkaz odstránený-

marci

Áno s ignoráciou dieťetka sa veľ urobí.Ja som mala tiež dve staršie skoro celé leto mimo.Nie je to nič zlé.Niekedy pri kriku stačí zatvoriť dvere a chvíľku vydržať.Znie to hrozne ale je to tak.Vieš aj Ty si len človek.

katica

Ahoj, a ďakujem. Cez prázdniny som to mala dobré nakoľko som staršie dala k babke, ale akonáhle prišli domov, akoby ich z reťaze utrhli. Nechcem ich zase od seba dávať preč, skúšala som sa s ňou aj hrať zvlášť, ale ona sa v kuse ťahá za nimi, a nič iné jej nevyhovuje. Potom sa nazlostí a zase vrieska, ticho je len keď spí :o). Možno to po čase vyrastie, a jednoducho si ten vreskot netreba asi všímať a skôr ho ignorovať.

marci

Milá Katica u nás je to podobné.Tiež mi po byte behajú tri deti-10,7,3.A nič výnimočné,že sa chovajú takto.Ja som to riešila aspôsobom,že to najmladšie som vždy zobrala bokom a niečím som ju zabavila.Pozerali sme z okna, mojkali sme sa,robili sme si čajík.....a starší museli danú vec odložiť takisto na miesto na ktoré drobec nevidí.Trvalo to nejaký čas ale dnes už je to super.Bitka nič nerieši na to som už prišla.Ale treba brať ohľad na to,že každé dieťa je iné.A všetko je o Vás.Veľas síl.