Prosim pomozte, asi otrava

ne-otravena

:-) dik. vcera ma jeden kolega-hypochonder posielal do nemocnice na crevnu sprchu, ked uz nie na vyplach zaludka, ten uz by bol zbytocny. ze urcite mam ist. no nakoniec dobre, ze som nesla.

otravena

ahojte vsetci, co ste mi radili, este raz dakujem. uz je tomu 36 hodin a vsetko v poriadku, aj travenie, takze hadam uz tie priznaky otravy nenastanu. ale mam poucenie na cely zivot pri konzumacii konzerv..

otravena

dakujem vam vsetkym za rady. ak mi do zajtra rana do 8-mej nic nebude, tak sa hadam uz nemusim bat. ozvem sa, ci zijem :-)

katica

Skús si dať čaj, čo má preháňacie účinky, a vyženie to z teba a bude dobre uvidíš. List senny riadne preháňa, možno ťa z neho bude bolieť bruško, ale dostaneš to zo seba, otravu určite nemáš. Niektorí čo sa prehrabávajú v smetných košoch pojedia bárs čo a nič im nie je. Podľa mňa ťa to skôr či neskôr usadí na záchod. Hlavu hore :-)

otravena

nie je mi zle od zaludka. ale mne nikdy nebyva zle. zvyknem vracat tak raz za 10 rokov. vcera som sa snazila asi 15x a neslo to. len mam z toho doskriabane hrdlo teraz. ale vsak tie priznaky sa objavia od 1 do 36 hodin. a zjedla som to vcera okolo 20-tej. takze este to moze prist..