PEnis viem že tu toho bolo vela ale PLS

saska123

martin,moj chalan ma velkeho ale orgazmus som vnutorny este nemala .ja neviem kde je chyba proste ked je vo mne vobec ma to nevzrusuje skor je mi to neprijemne uz sme to skusali aj tak ze tam nebol cely haha atd a furt nic poradte niekto

dubka

Lenka_ , nikto mu tu nepiše sprostosti, každý tu vyjadruje svoj osobný nazor, tak sa do druhých názorov nenavažaj.

petax

martin 454- iba tolko ti viem povedat, že ked je to žena ktora ta miluje tak jej na velkosti nezalezi a viete si to aj tak krasne uziť. vsak sa hovori že aj maly šašo vie spraviť velký cirkus. a priateľ je toho dôkazom. ma ho menši ako priemer a vôbec to ani jednemu z nás nevadí.

:)

zena ma od "vchodu" ak to mozem tak slusne nazvat po krcok maternice 14cm(priblizne) ak je tvoj penis dlhsi a "pritlacis" tak ju to akurat tak boli ... takze myslim ze ziaden problem by tam nemal byt;)

milan3

Lenka_ si fakt rozumna baba.
a martin - v sexe vobec nejde o to akeho mas vtaka. ide o to, ze prezivate nieco krasne. btw ak je este panna a nemala vztah s niekym velmi obdarenym tak neh mas vtaka akehokolvek tak jej bude stacit. skuste polohy kde mozes co najvia preniknut do nej. ma to vyhodu aj tu, ze mozes robit ovela viac poloh a nemusis si davat taky pozor ako nejaki co tam maju chobot.
nevsimaj si filozofiu pornopriemyslu. tam sa vyskytuju najvypracovanejsie korby s velkymi cicinami a zenske so silikonmi a neviem cim este. realny zivot a sex je uplne iny. tak sa drz

Lenka_

Preboha, Martin, nepocuvaj ziadne podobne sprostosti...ako ze je to mrze malo a podobne. Je to to posledne, nad cim som rozmyslala a co ma na partnerovi zaujimalo. 11 cm je uplne v pohode, ani to nie je taky podpriemer, lebo statistiky su robene z nafuknutych a prehnanych cisiel...A trema ma po prvykrat kazdy. Ty, ona, my vsetci, ked sme boli mladsi...tak na to kasli, hod to za hlavu a keby sa nepodarilo, tak ta ubezpecujem, ze aj to skusanie je prijemne:)

dubka

11cm stoporený, alebo nie ? To je mrte málo, ale ked je s tebou priatelka rok, tak ta lubi a nebude jej to vadit, určite najdete ovela lepsie sposoby, ako ju uspokojiť, aj inak.