ziarlivost

hoe

TO mariaa: nemyslel som to tak, ze ho nikde nepustis. Myslel som to tak, ze ak ti je jedno kedy ide, kam ide a s ktorou babou ide niekam, tak je to vlastne to, ze ti je "volny"...:-) Aj tebe pekny vecer a aj vikend.

hoe

TO mariaa: nemyslel som to tak, ze ho nikde nepustis. Myslel som to tak, ze ak ti je jedno kedy ide, kam ide a s ktorou babou ide niekam, tak je to vlastne to, ze ti je "volny"...:-) Aj tebe pekny vecer a aj vikend.

hoe

to laraa: takze ak tvojmu chalanovi je jedno kam ides, s kym ides a kedy ides, tak je to podla teba v poriadku? Ze mu budes lahostajna tebe to nevadi? Ak mu to bude primerane vadit, tak podla mna to je to, ze mu na tebe zalezi. Samozrejme nehovorim o chorobnej ziarlivosti, kde by ta kontroloval, robil sceny ak sa pozries na ineho a pod... :-)

ziarlivaa

to laraa
u mna je to presne tak isto ako si pisala.okonca ziarlim na jeho babske cisla v mobile, ze ked sa pohadame, niektorej z ncňich zavola a pretiahne ju. neverili by ste co vsetko si dokazem v tej mojej hlave vymysliet...uvidim na ulici zmalovanu kocku, ktoru moj priatej pozdravi a uz aj mam scenar co spolu robili podla tonu, akym ho pozdravila. nechcem si z toho robit srandu, ale som si aj na smiech.

mariaa

ahoj monka,presne o takom ziarleni som hovorila,ale ty monka sa nicis sama,a nakoniec znicis aj vztah.Ale,tazko radit,niekomu nieco ked to nezazil.Prajem ti aby si to nejak zvladla.Pekny podvecer.

monka

baby ja tiež strašne žiarlim ja som s mojim teraz už manželom vyše troch rokov kým sme spolu chodili tak to žiarlenie bolo ok v ramci normy on vobec nevedel ýe žierlim a teraz: hroza ja som na materskej a on ma v robote novu kolegynu ja tiež viem že mu možem veriž ale proste ma to uplne zožiera ked viem že cely den sa tam pri nom kruti nejaka ona pomoooc mne sa už niekedy o nej aj sniva a proste cele nam to kazí vzťah neda sa to vobec z mojej strany ovladať

mariaa

Ahoj hoe,on si bol az velmi vedomi,ze ho mam rada.My sme boli stale spolu a ked chcel ist niekde s kamaratmi,po praci na pivo raz za tyzden tak ho nepustim?Sak by to bola blbost.Ved my sme boli stale spolu,este aj do prace chodil za mnou.Ale,to je v kazdom vztahu asi ine,a tazko sa do toho miesat.Prajem pekny vecer.

laraa

hoe.. ved moj chalan bol taky stastny na zaciatku ze ziarlim.. ze je to nejaky prejav lasky. blbost. a teraz? to nenavidi! a ja tiez, pochopitelne..

hoe

mariaa a maja123: ak ste ani trochu neziarlili, tak vam na vasich chalanoch netalezalo. a oni to vycitili. tak sa necudujte.

laraa

caute baby.. ja tiez som strasne, nenormalne az chorobne ziarliva. ja fakt neviem co s tym robit. predtym som chalanom davala volnost, mohli si robit co chceli. ked som sa neskor fakt zalubila, uplne som sa zmenila. mozno je to aj preto, ze som s nim kazdy den a ked uz niekam ide, nebodaj mu niekto vola, tak uz striehnem... som hakliva na jeho spoluziacky, kamaratky, aj ked mu mozem 100% verit. proste.. mozno je to aj v tom, ze neverim sama sebe, ze nie som pre neho dost dobra. chcem sa zmenit. uz ho tak nekontrolujem a pod. ale je to tam vo mne stale!!! a potom su kvoli tomu len hadky. :-(