LAPAROSKOPIA

Príspevok v téme: LAPAROSKOPIA
ajka1111

Ahojte mate niekto skusenost s laparoskopiou?Uz rok a pol sa s manzelom snazim eotehotniet a tak ma lekar poslal do Bratislavy Gyn-Fiv gynekologia a asistovana reprodukcia.tam mi lekarka povedala ze to bude jedno z vysetreni a budu mi to robit v celkovej anestezii.Ak mate niekto skusenost alebo info tak mi prosim napiste.Dakujem

Lenuska777

Mne robili laparoskopi kvoli tomu,ze som mala nejaku volnu tekutinu v malej panve a strasne ma bolievalo brucho a to mam iba 20 rokov..ráno som prisla na oddelenie prijali ma dali mi tabletku a zavolali ma na salu.Na sale mi pochli anestezu dali masku na tvar aa uz neviem o nicom.Ked som sa prebrala strasne som mala nafuknute brucho a pichalo ma pri hrudnuku,ale dalo sa to zvladnut.Na druhy den ma boleli strasne klucne kosti a ramena ale vsetko sa to dalo zvladnut. Hned na druhy den ma pustili domov stychy su male pri pupku jeden a v lavej slabine druhy.Ja som sa strasne bala ale nakoniec je vsetko v pohode a nie je to vobec az take strasne ako to niekto opisuje takze vobec sa nemate coho bat :) je to v pohode zakrok.

petra88

Ahojte
bola som na laparoskopii maternice a vajecnikov a vsetko vyzera v poriadku a stehy mam uz von, ale doktorka sa nezmienila ako dlho nemozem mat sex.
ako to bolo u vas?

lenuska21

Ajka,tak to som rada,že tie výsledky sú ok!Neboj všetko zvládneš a bude to ok!Čoskoro sa pošťastí mať bábätko!Teda až po laparoskopii.

ajka1111

lastovicka ozaj a s vzsledkov sa zistilo, ze tie folikuly vo vajecnikoch su o.k. ze som proste kazda 4 zena co to tam ma a mebude to robit problemy

lastovicka

Ajka,a kedy si objednana na laparoskopiu?Odporucam,dobre sa pred nou najedz.Lebo den predtym budes moct jest len obed,potom ti daju klystir a najbizsie jedlo uvidis az den po laparoskopii.Neboj,je to ok,ja som jedla az po 3 dnoch a prezila som:-)

ajka1111

mariky teda mas toho pozehnane, tak ja uz mam termin laparky a idem si robit predoperacne vysetrenia.uz aby to bolo zamnou.tak dufam ze aj ty budes mat dobre vysledky.drzim palce

mariky

Ahoj Ajka dúfam, že mi tá hormonálna liečba pomohla, aj keď mám pravdu povedať vôbec tomu neverím, pretože od februára som v kuse na antibiotikách kvôli chlamýdiám. Tento týždeň čakám na výsledky z odberov na mykoplazmy a ueroplazmy. Keď budem mať všetky testy negatívne na chlamýdie mala by som ísť na kontrolnú laparoskopiu. A potom budem vedieť na čom som.