Rastový hormón u 15 ročného dieťaťa

david27

zdravim citam ze tu mame asi vsetci rvnaky problem lekar mi prdpisal Gentropin a mam pocit ze absolutne mi nepomaha beriem ho asi nieco cez 8mesacov..mate prosm aj vy skusenosti s inymi znackami ??ak prosim kontaktute ma mailom na skater-225@azet.sk

mifor

Ahoj Dominika, a kvôli akej diagnóze si brala rastový hormón? Skontrolovali Ti, či máš ešte otvorené rastové štrbiny? Prečo Ti ho doktorka vzala? Ináč nič si z nízkeho vzrastu nerob, ja mám 145cm kvôli Turnerovmu syndrómu.

RNG

L-DOPA je ovela lacnejsia, denna davka asi 250 mg sa nachadza v 4 kapsuliach produktu firmy NOW pod nazvom Dopa Mucuna a na iherb maju napr balenie 90 kapsul(22 dni pouzitia) za $ 12.70. Inac NOW produkty predava hromada distibutorov, , iherb spominam len pre to, ze maju najlacnejsie postovne na Slovensko(momentalne ) a dokonca maju kupon na zlavu.

Dominika 11

Ahhojte ja som brala rastovy hormonrok apol mam15 rokov a mam 143 cm... velmi maloadoktorkami hopo roku a pol zobrala som z toho nestastna ! v tomhormone sommala jedinu nadej.. onami povedala ze este narastiemno ja neviem nechcem byt malinka chcem mat aspoon 160 cm..

nika777

Dejvo ty ani netušiš ako je to kontrovateľné lebo poistovne maju problem s preplacaním to je strasne draha vec jedna ampula stoji okola tisic eur....

nika777

Ja mám dcéru ktora berie rastový hormon a veľmi jej to pomáha, už nie je najmenšia v triede a berie ho uz 7 rokov a myslím si že je to dobrá vec. A neni to len o rastení ale nedostatok rastového hormonu sprevádzaju časte iné ochorenia.

Maros75

Dejvo- rastovy hormon v tejto teme????
Ty si spadol na hlavu??
Vies ty vobec aky je rastovy hormon za hovadinu,ktora vie znetvorit mnohe casti tela??
Tu si zrejme niekto mili playstation s realitou.