hrca v hrdle

Príspevok v téme: hrca v hrdle
hromozvod

Poprosim o radu, z ca su na cas mi ostane strasne zle a idem odpadnut a vytvori sa mi hrca v hrdle, tazko sa mi preglga, neviem prist na to cim to je sposobene, ci stravou albo cim. Jedine co mi pomaha je ze si idem lahnut a ono sa to postupne uvolni.
Neviete mi poradit niekto co to moze byt??? Dakujem T.

maciocicka

Je to blokada Qi v krku. Premiesane aj s "hlienmi". Moze to prepuknut na emocnom podklade. Tradicna cinska medicina to vie riesit bylinnymi odvarmi. www.tcmclinic.sk

marcela76

aj ja mám pocit hrče v hrdle na ľavej strane. už som to pociťovala asi pred tromi rokmi, ale postupne sa mi to ukľudnilo, ale teraz sa to vrátilo a som z toho zúfalá.vtedy som mala robené vyšetrenia na krčnom a pozerali mi aj na štítnu žľazu, všetko však bolo v poriadku. z čoho by to mohlo byť?
Ak niekto viete poradiť, poraďte mi.

elen11

1111111111111, ja mám tlak v krku na ľavej strane a cítmi niekedy aj tlak ne temene hlavy a bolesť ramien. Myslíš si že je to tiež z krčnej? Díki.
/bola som na sono krku a všetko ok/

11111111111111

na pricine je aj krcna chrbtica mas pocit akoby si nieco prehltla a ono to ostalo v hrdle asj mne sa to stava niekedy a to dost casto prehltavam aj na 2 alebo 3 krat je to hrozny pocit ale to je len mala cast tooho co ma trapi no rozhodne to nepodcenuj casom sa to zhorsuje