bolesť prvej strany,rebra od chrbtce????

titina 337

Asi 3 mesiace ma bolí rebro pod pravým prsníkom,mám opuchnuté rameno po lakeť nie veľa.Bola som na sono,to bolo v poriadku.Bola som na cievnom aj to bolo v poriadku,tak už neviem kam mám ísť a čo si mám na to dať.Kto mi poradí?Ďakujem.

meli

Kup si žlčníkovu čajovu zmes a popíjaj 3-krat dene.Ja mam to iste a sono nič neukazalo no napriek tomu čaj zabera.Aspom budeš vedieť či to je žlčnik alebo sa maš zamerať na niečo iné taká malá vylučovacia metoda .Prajem skoré uzdravenie čau

jaeny

ahoj alia33,keď som mala naposledy takéto príznaky ako píšeš,mala som ucpaté žlčové cesty(žlčník už nemám/a tak si myslím,že by si mala ísť k lekárovi

teriiina12

mapa,určite je to z chrbtice.a to,že si mala nález v moči s tým určite nemá nič spoločné.Naša maminka mala niečo podobné.

mapa

teriiina 12! Ďakujem ti, že si a ozvala, mala som nález v moči, tak robili sono obličiek, to je dobré, no lekár povedal, že to môže byť na chrbtici. Vieš, bojím sa. kríže ma bolievali, myslela som si, že to je nadváhou. neviem.

mapa

na pravej strane v oblúku rebier mi pri sono vyšetrení zistili guľovitú expanziu. Obličky mám zdravé, lekár povedal, že to môže byť spojene s chrbticou.Poslal ma na CT vyšetrenie, veľmi sa bojím. Čo to môže byť?

...

veronka, len lekar ti bude moct povedat.mas aj kasel, bolest a prolemy pri dychani, dychavicnost, teploty??toto by mohlo indikovat aj zapal pluc.moze ist zacvaknute nervy , ktore vychadzaju z chrbticem akurat z hrudnych stavcov, ale to ti len lekar povie a len ten ti bude moct pomoct.tak nevahaj a chod co najskor k obvodnej, nebanalizuj to!.

veronka cani

PORADTE MI NIEKTO!mam uz dost velke bolesti pri nadychnuti sa na chrbate pod lopatkami..skor by som povedala pri plucach..mam aj caste busenie srdca..a aj zavraty..co to moze byt?alebo mal to uz niekto???PORADTE AK MOZTE!!velmi pekne dakujem!!!