Najlepsie cas mat dieta

Príspevok v téme: Najlepsie cas mat dieta
sii

Ahojte vsetci!
Chcela by som zacat diskusiu o tom, kedy je pre nas zeny najlepsie cas mat prve dietatko, co sa tyka fyzikalnej, psychickej stranky.
Uz dlho s priatelom rozmyslame nad tym ze by sme chceli babatko ale akosi sa k tomu neviem odhodlat. Chcem babatko ale stale najdem niejaky dovod preco este nie teraz. Ako to bolo s vami???

irina

dobry den, chcela by som sa spytat ci mozem otehotniet ak ked nedosiahnem orgazmus.. a ked nahodou neberem pravidelne tabletky (antikoncepciu) aka je tam sanca ze by som mohla byt tehotna??

sii

akoze len sa opicit tak to urcite nie!
Ja chcem mat deti preto lebo ich chcem a preto lebo patria k zivotu a obohacuju ho!!
Poznam tiez par takych ktore maju deti len koli socialnym davkam, je to strasne odporne.

inuška

Myslím si, že ak sa na to cítite obaja, tak prečo nie.Je velmi zodpovedné, ak sú ludia zabezpečený bytom, finančne..., a nie hrnúť sa na to, len preto, že napr.kamoška je mladšia a dieťatko už má. Ja mám synčeka 2 a rodila som 29, manžel ma o 10 viac, a je to super

sii

to je super ak mas take poslusne deti, dufam ze aj ja budem mat, ale mam svokru ktora je doma tak si velku hlavu nerobim

kamilka

Ak máš tie možnosti pracovať doma je to super. Ja som mala dcéru strašne dobrú, keď bola malá, kľudne by som stihla popri tom pracovať,ale vtedy som to neriešila. Som ale rada, že som si ich užila, žiadne stresy, len prechádzky a hranie, no a domácnosť. Teraz by som si ešte išla oddýchnuť na materskú, lebo pre mňa to bol vyslovene oddych.

sii

ja mam moznost ze budem dalej pracovat doma na polovicny uvazok zo zaciatku potom normalnych 8 hodin bud iba doma alebo rozdelenych na 4 doma a 4 v praci.
Zijem v rakusku tu sa to da dost flexibilne zorganizovat. Ja pracujem ako konstrukterka

kamilka

Ja som bola v kuse 5 rokov doma (s dvomi deťmi). Žili sme úplne normálne, ani sme nehýrili, ale ani sme nemuseli obracať každú korunu. Dá sa to zvládnuť. Je ale pravda, že byt sme dostali, nemuseli sme si ho kupovať, takže sme platili len bežnú réžiu bytu, žiadnu hypotéku. Snažila som sa na materskej nevypadnúť s odbornosti (som ekonómka) aj keď úplne sa mi to nepodarilo. Prácu som si našla až po materských a som v nej doteraz. Ak by som išla po 1 dieťati do práce, potom zase materská, tak neviem či by mi držali miesto.

sii

My sme sa o tom vcera bavili, ze by sme na buduci rok skusili, aj sme sa na tom akoze na 100% dohodli.
Lenze uz sme to tak casto hovorili a stale sa nieco naslo. Viem ze on si velmi praje babatko a ja tiez, myslim ze sme v takej faze vo vztahu kedy uz len to male svorenie z nas dvoch chyba.
Uvidime snad to dokazem na buduci rok presadit.
A ako ste to riesili s pracou?? Na materskej alebo na polovicny uvazok alebo ako??