Prichyteni pri sexe

Príspevok v téme: Prichyteni pri sexe
matik

mam taky problem, ze v skole na imatrikulacnom vecierku som sa pri sprchach "vyspala" s o 2 rocniky starsim chalanom.... no, nikto nic nevie, okrem jednej baby,ktora vosla do sprch, aby mohla telefonovat...lenze ta baba je moja spoluziacka. moja uplne ticha spoluziacka, ktora chuda ani nevie, že čo je to sex... ved ja ani neviem kolko nas pozorovala, ale ide o to,ze nas VIDELA :( hrozne sa pred nou citim trapne v triede...a nechcem,aby nieco vykecala...a snazila som sa s nou ajrozpravat, len vzdy,ked za nou idem, vie, co chcem, tak jednoducho mi spred nosa odide...

michelle21

Mna prichytili rano v autobusovej zastavke ked som fajcila mojmu ex :-) som nevedela ze autobusy chodia aj v nedelu ...trapas jak hovado Nejaky tipek od nas z dediny dodnes neviem ci sa s tym pochvalil alebo nie :-)

*****

ahojte aj mne sa stalo, že ma prichytili v polohe 69 na dovolenke. V ten deň som myslela, že sa prepadnem od hanby, ale čo už musela som to prežiť a snažila som sa na to nemyslieť. Stále keď vidím toho dotyčného, ktorý nás prichytil si poviem, že nám môže to milovanie závidieť a hneď mi je lepšie. Takže si z toho nič nerob, lebo život ide ďalej aj s takým trapasom:-)aspoň máš na čo spomínať. papa

davidko555

to biogold Ked ta to nebavi citat take blosti tak si zober do ruky modlitebnu knizku a zavri sa na hajzel.ved ked ma na to chut a odvahu tak co riesit..nema 6 rokov vie ze to moze mat aj svoje nasledky..a ty si sexuj az po svadbe s manzelom... tu pisu ti ktori maju nejake problemi pri sexe alebo chu pomoct inim skvalitnit sexualny zivot...takze zalez do budy a neber sebavedomie ludom ktory sa chcu nieco opytat..

učnovkarka

no neveim ci to tak ma byt,ja som sice za kvalitny sex na rozlicnych miestach,my sme to robili s frajerom v lese a meter od nas cumel hubar ako zhypnotizovany. len sa mi zda dost divne sukat vsade, s hocikym a za kazdu cenu.sa mi zda matik ze ani nevies pomaly ako sa ten chalan vola a keby si otehotnela tak ides bez mihnutia oka na potrat lebo by si si to nenechala ani za svet,proste to robis len z frajeriny a nemyslis na dosledky.takych ako si ty su potom plne gynekologie a lekari nestihaju robit potraty lebo je vas ako maku,takych radodajok pre zabavu.

nic si z toho nerobte!

haha dost dobre, no a co ? nech si kazdy zasuka kde chce a ked to bolo v skole no a ? mas v pi.. kolko ludi nachytali inde a iny ludia to boli... a upratovacka ? haha vsak to je niaka stara ochechula jej je to jedno a ta mlada co sa boji o to ze jej spoluziacka to povie , prosim ta vyprdni sa na to ! povies ze je to intriga... mas na haku a tato tema je zabava !!!vidis ta co pisala ze ju upratovacka pristihla si z toho nic nerobi... a tak to ma byt!! :)

Tymmi

Je to vsetko pekne baby ...ale pocujte nieste nejake od veci??? :D:D:D myslim ze toto sa netyka krasy alebo kozmetiky :D...

neznašam kurvy !!!

Tak toto sa určite roztrúby a možno to už aj vie celá škola,len to na teba hraju. Ja by som to tiež roztrubila hehe. Takéto radodajky na školach niesu velmi oblubene. No možno iba u chalanov, ktorým ide len o to...Ja tatkéto pipinky že uplne nenaavidím. Takže, uži si teror na škole, želám ti ho.