akne

lendiy

No u mna to platilo naopak...kozna mi vobec nevedela pomoct aj ked som k nej chodila pravidelne a vyskusala som snad vsetko a to som mala 19. Na nete som sa vsak docitala ze syrovatka zo soje lieci akne tak som to vyskusala. Kazdy vecer som si ju naniesla na tvar a mozem povedat ze je to zazrak ako mi to akne dokazalo vyliecit. Odporucila som to aj kamoske, ktora uz vysolila nehorazne vela penazi na vselijake kremy a pletove vody atd..a jedine ta syrovatka jej pomohla. Tak tolko moja skusenost :))

naďa

Domáce masky ti veľmi nepomôžu, treba sa zveriť odborníčke. Moja sestra trpela roky kôli akné, navštevovala kožnú lekárku a pravidelne raz za mesiac chodila na kozmetiku, na čistenie pleti a používala prípravky bežne dostupné v lekárňach na akné. Oplatilo sa, má 18 rokov a je z nej krásna baba,s peknou pleťou. Nikto by to nemal zanedbať. Keby sme s ňou nechodili kožnej, tak by mala zjazvenú celú tvár po akné. Ale závisí to aj od toho, aké akné máš.Aj keď sa ti len sem tam niečo na tvári vyhodí, mala by si pravidelne chodiť kozmetičke, to už nie je luxus.

eazy

Kvasnice+biely jogurt(kyslá smotana).Zmiešaj a natri.Dávaj si to aspoň 3 krát do týždňa na vyčistenú pleť.Dobré je pred čistením sa napariť nad harmančekom.Uvolní to póry.