Vescor - pripravok na zlepsenie erekcie?

richter a.

L-arginín zabezpečuje, okrem iných vlastností, prekrvenie určitých orgánov. Aj pohlavných. Okrem toho je nenahraditeľná živina.
cholín slúži v mozgu na výrobu acetylcholínu, teda základného neuroprenášača.
Vitamín B5 a B12 sú katalizátorom niektorých látkových premien.
Tribulus terrestris (kotvičník) Moderné vedecké výskumy potvrdili, že užívanie výťažkov z kotvičníka veľmi priaznivo pôsobí na ochabujúce libido a záujem o sexuálny život, že tonizuje a harmonizuje činnosť steroidných hormónov, narušenú menopauzu a andropauzu, a že zlepšuje funkcie močového ústrojenstva a obličiek. Účinky kotvičníka nemajú obdobu v účinkoch akejkoľvek prírodnej látky či lieku.
červ.ženšen má povzbudivé účinky a môže predĺžiť zážitok.
o Marapuame sa toho napísalo už veľa. Pôsobi ako afrodiziakum.
Ginkgo biloba dokáže prekrviť aj jemné vlásočnice. Jemne riedi krv, čim je krv viskóznejšia, tým lepšie sa dostane aj jemných vlásočníc

Ako vidieť VESCOR pôsobí mnohostranne, a ako celok dokáže napomôcť problému s erekciou a sexuálnym apetítom. Naviac L-arginín a tribulus terrestris sú aj bežne dostupné ako samostatné výživové doplnky. Ich samostatné užívanie môže napomôcť aj k spusteniu samoliečiaceho procesu. Taktiež je potrebné si všimnúť, že v zložení VESCORu sa nenachádzajú žiadne chemické látky, plnidlá, lepidlá a i. Čistota výživových doplnkov Brainway je jedna z ich výhod.

ludo

Mozem Vam poradit ak mate problem s erekciou, pripadne s inymi potiazami.
100% ucinnost.
Vyrobok na ktory sa pytate nepoznam. Myslim vsak, ze je to len chemicky vyrobok a ako vsetky taketo vyrobky tak aj tento NELIECI, ale stimuluje. Inymi slovami ak hoprestanete uzivat, tak prestane vam to fungovat.
Ponukam iny sposob. Nutna osobna konzultacia. Piste na email