Panva v tehotenstve

Príspevok v téme: Panva v tehotenstve
biba

ahoj mamičky, alebo nastávajúce mamičky.som v 15 týždni tehotenstva, no ... a tu sa to začína ... už teraz ma začína bolieť panva a kĺby v bedrovej časti, je možné, že už TERAZ sa mi rozťahuje panva? nie je to skoro ?? nemôže to byť tým, že som 172 vysoká a vážim iba 57 kíl, čiže už teraz sa telo pripravuje na porodenie bábätka? nehrozí mi potrat ? pretože mám aj už len mierne kŕče v podbrušku ... tak maminy ??

mimi.a

mila biba, myslim, ze je to uplne normalne. Zvacsuje sa ti maternica... inak je super stranka www.primar.sk, je tam venovane dost vela aj tehotenstvu, od pocatia az do porodu.. aj po porode. Takze ak si prvorodicka a chces si nieco nastudovat, radim kliknut tam.

ahoj:)))

aj Tebe a Tvojmu malinkemu zelam vela zdravicka. chcem len povedat, ze som uz skoro 6 mesiacov tehotna, ale brusko mam male, myslela, som si ze v 6 mesiaci uz bude poriadne velke, ale vraj je to normalne, aj moja mamina mala male brusko, ked bola so mnou tehotna. no dufam, ze uz mi zacne konecne rast: )) tak este raz vsetko dobre, a hlavne mysli pozitivne, lebo je to pre babo dobre: ))

biba

dobre, ďakujem, že si sa aspoň Ty ozvala ... tak to už máš bruško, ja sa veľmi teším, až mi narastie, je síce už teraz trošilinku viditeľné ale ešte to nie je ono, ... tak veľa šťastia a zdravíčka Tebe aj bábätku . )

ahoj:)))

ahoj, aj ja som buduca mamina, som 22 tyzdnov tehotna, neboj je to normalne, aj ja som pocitovala a stale pocitujem take mierne krce a obcas ma boli chrbat. kazde telo je ine, a inak sa prisposobuje, neboj sa pytat na vsetko u svojho gynekologa