Lifting tvare

Zuzanitka

HIFU je fajn metoda, nenahradza síce uplne lifting, ale žiadna ina metoda vam nezdvihne kontúry. Vsetky ostatne metody riesia iba povrchové veci, či vrasky...ale čo je proti ochabovaniu a proti gravitacii? Podľa mna iba HIFU. Ja odporúcam žienky...zastavite starnutie a spomalite gravitaciu. Pekny den

KattkaaZnitry

Zdravim. Podla mna je tiez najlepsi lifting pre zeny či mužov, okolo tych 50-60 rokov HIFU- ULTHERA. JE TO alternatina chirurgicjeho LIFTINGU, bez jaziev, bez rekonvalescencie a hlavne máte potom prirodzeny efekt a spomali vam to celkove starnutie pleti,co chirurgicky facelift nedokáze. Ja som bola v Novych Zamkoch a odporúčam kazdemu, maju tam najprijateľnejsie ceny a dostanete kvalitu. Verte mi, omladnete aj bez skalpela a vez vedlajsich komplikacii. Pisem svoju skusenost. Pekny den.

Julka33

A prečo išla hned pod nôž? Ved su aj.iné alternatívy neinvazívneho liftingu, určite odporúčam vyskúšat najprv ULTHERU. He to prirodzená metòda a hlavne bez rekonvalescencie a modrín. Výsledky sa dostavujú tak do 2-3 mesiacov. Celkovo omladnete a spevnite plet, zabranite ochabovaniu pleti, ale aj vyhladite vrásky. Len si dávajte pozor kde Vam to urobia. Moja mama bola v Nových Zamkoch, bola som tam s nou, dostala to ako darcek k 55.narodeninam. Ona by na chirurgicky lifting neišla ale Ulthere sa velmi tešila a aj bola spokojna. Celkovo akoby omladla, sánka sa jej pozdvihla a aj líca spevnili. Vela ludi tomu neveri ale ja na nej vidim efekt hlavne ze je ona spokojna.

elsi

Az kym sa jej nezahoja stehy a nezregeneruje tvar... je to individ. Vela vit. C a zinku k tomu dopomozu... cca mesiac.