Dieťatko má 7 týždňov a nechutí mu materské mlieko

jajkakubis

natasak,ak si ešte nebola, zajdi určite k detskej lekarke, budeš istejšia, ak máš pocit že si tehotná, tak je to možno i tým.

natasa1234

chca by som sa opýtať vás ženy čo máte dve a viac detí, či náhodou nemôžem byť tehotná, manžel ma znepokojil touto otázkou, može to nejako ovplivniť aj kavalitu materského mlieka, to snád nie, len tak sa pýtam vážne som v tomto neskusena.anžel hovorí že dieťa sa samo odstaví vraj ked žena otehotnie, je na tom pravdy čosi?

elkas

aj mne sa to stalo, a malý už ani nechel napokon, neviem , dôvody môžu byť rôzne, určite sa porad s pediatričkou, možno treba zájsť i k u gynekológovi

majki

ahojte. Aj ja som urobila takúto chybu a vravela som že pri druhom sa budem držať,no spravila som chybu znova čo do dnes lutujem. No predsa to malo aj dobrú stránku. Pri synovi v 2 mesiaci som prestala kojiť lebo stale pri prsníku tak vystrájal že sa to nedalo, tak som mu dala nutrilón. To mu nestačilo na jeho váhu, lebo tam sa dávkuje podla mesiacov. Postupne mi mizlo mlieko, však keď bol nutrilon doma tak to už išlo samo. Od 3 mesiaca som mu nasadila obyčajné mlieko ktoré som do pol roka prevárala a verte mi malý sa zmenil o 90 percent. Bol napapaný , rástol ako z vody a bol kludný aj ja. Dala som mu flašku a tých teraz to hovorím oblbovacích detských mliek vypil tak 60-90 a stále som zbytok vylievala. Keď som nasadila krabičkové tak z ničoho nič pil po 220-240ml. Bol zdraví a je až do teraz. Má tri roky a v škôlke je z detí o hlavu vyšší a má perfektnú stavbu tela. To som spravila aj pri druhom, lebo sa mi zdalo že malá sa naučila na dudlík od čaju a môj nechcela. Ona je teraz v 7 mesiaci ako bábika. Tak maminy nebojte sa od 3 mesiaca robte tak ako ja a bude dobre. Aj to materinské mlieko pri dnešných chemikáliách čo do seba dávame ba aj v zelenine nemôže byť take zdravé. Predsa tá krava s prepáčením nežere také veci ako človek

natasa1234

to normálne ju mám prikladať k prsníku? naozaj na stravu si davam pozor. no vysadíme teda zajtra sunar ale bojím sa. juj no a v noci, no nejkao to zvládnem ked moje neche, nedám sunar bude plakať, no vydržíme dakujem baby

anita88

natasa,neodstavuj ho,vydrz,niet nic lepsie ako materske mlieko.dietatku nemusi chutit aj preto,ak si zjedla nieco kysle,alebo nieco,z coho ho naduva-trebars fazulu... a boli ho brusko.pomasiruj mu ho s olejcekom a vydrz!na stravu si davaj velky pozor!neodstavuj,ak mas dost mliecka,lebo budes banovat.dojcit by sa malo az do 6 mesiacov.

marci

Hlavne vydržte.Ja som mala tento problém tiež aj so synom aj s druhou dcérou.S malým v piatich týždňoch pri dcére v 8-mich.Mladého som odstavila v 18 mesiacoch a malú v 15.Ale treba vydržať myslím si,že je to "lenivosťou" bábatka.Mne dcéra nepila 1,5 dňa a potom jej veľmi chutilo.Myslím si,že by bolo veľmi veľmi škoda keby si prešla na umelú stravu.Treba vydržať.Malinká pokiaľ moc neplače tak jej netreba mliečko nútiť.Držím palce.

kety

milá Nataša.Nemusíte sa obávať, že malej nechutí mlieko. Ani nášmu synovi nechutilo.(teraz má už 6rokov)Čo sme sa mi s mužom natrápili aby aspoň trošku mlieka vypil (10ml-15ml)aj to sme mu tam trošku pridávali feniklový čaj alebo hroznový cukor aby mu aspoň trošku chutilo! Jemu nechutilo ani materské ani umelé- Nutrilon. Úľava nastala vo 4.mesiaci keď sme začali s detskou výživou. Ani teraz keď je už veľký mlieko nejak neobľubuje. Je zdravý ako buk, bez alergií a je to veľký športovec. Držím Vám palce!

mimi.a

nataska, neznervoznuj sa zbytocne. Nic tym nevyriesis a mala to na tebe spozna. Deticky maju strasne citlivy "barometer" a ked budes nervozna ty, bude aj ona. Kolke maminy mlieko nemaju a od zaciatku musia krmit nahradami.... Uvidis ako dopadnete. Budem drzat drobcekovi palce. A tebe tiez:))