vyrážka medzi mihalnicami-RTG co je to

Príspevok v téme: vyrážka medzi mihalnicami-RTG co je to
katka23

ahojte, chcem sa opýtať, či náhodou niekto nevie co je to. Asi pred mesiacom ma zacalo svrbiet oko. Potom som asi po dvoch tyzdnoch zbadala pri malovaní mihlaníc, ze sa mi medzi nimi urobila ako keby vyrážka. neviem čo to je, to oko ma bolí a svrbí a ani to neprechádza ani sa to nezväčšuje. Prosím RTG nevieš čo je to?

alti

Pises, ze Ta to oko boli. Neda sa vidiet na Tvoje viecko cez PC, ale jedna z moznosti je "ZACHLADENY" jacmen. Urcite by som skusila jemne lokalne nahriatie a kratkodobo zvysene mnozstvo B-komplexu.

RNG

Septozin je produkt Unimed Pharma a obsahuje vodu a "hypertonicky" chlorid sodny. Tj je to nic ine ako slana voda.
Keby to aspon obsahovalo boricku kyselinu(borova voda 1-3 %) tak by to mohlo mat trochu ucinnosti. Takto je to len slaba nahrazka slz.

RNG

skus koloidnu striebornu vodu.
To obvykle pomoze na svrbenie oci. Ci ti to odstrani tu vyrazku, to neviem, Ale svrbenie je obvykle infekcia na sliznici a tam sa stieborna voda dostane.

katka23

No jasne RNG, som mimo po ránu. Bojim sa či to nieje niečo vážne. Brala som antibiotika, lebo som mala zapal močovych ciest.Myslela som ze mi to prejde ked beriem antibiotika.

age44

ked to nie je bolestive, tak to nie je ani jacmen, ani zapal viecka (blefaritida). nechaj to tak, urcite to zmizne samo. ale ak chces, daj si ophtalmo framykoin, neuskodi ti.
asi si chcela poziadat o radu RNG, nie RTG,vsak?

katka23

Jačmeň to nie je, je to niečo čudné, kažký hovorí žo to ešte nevidel. Je to medzi mihalnicami, a už 2 tyždne sa nemalujem ani nič. kupila som si kvapky do očí SEPTOZIN ,ale nepomaha. uz ma svrbi aj to druhe.