Keď prestane účinkovať Zineryt

Príspevok v téme: Keď prestane účinkovať Zineryt
m.

Chcela by som sa spýtať, čo vám predpísala kožná po Zynerite? Natieram si ho asi 3/4 roka, a už nie je taký účinný. Navyše som dosť vysušená. Nemám uhry, skôr bolestivé tvrdšie vyrážky v okolí brady sem-tam. Nič strašné, ale predsa. Máte skúsenosti s Eclaranom,Isotrexinom, alebo Eryfluidom?

RNG

Na vnutorne pouzitie rozne chelaty(treonat, citrat,gluconate glycinat...) Na vonkajsie pouzitie kremy s obsahom podobnym. Niektore su specificky extra prenikave cez kozu.Napriklad zinc pyrithione, ma sam o sebe schopnost potlacit seborheu, co je tiez spojena s dihydrotestosteronom v podkoznom vazive.

RNG

akne a uhry su zvnutra, Zvonku sa mozu len infikovat a zahnisat. Ale vznik je znutra, kde slazy pri chlpoch su prilisne aktivne dosledkom hormonu dehtdrotestosteronu.
Jeden z sposobov znizit tvorbu akni je znizenim vytvaranie dehydrotestosteronu, na to pomaha zinok, na kozu aj zvnutra.
Druhe obmedzenie je obmedzit materialy, ktore telo chce vyhodit cez kozu(rozne spalene, oxidovane a neprirodzene tuky, nestravene bielkovinne zhluky a pod)

age44

m. to si si stale s tym jednym zinerytom natierala? pretoze on ma trvanlivost od momentu, ked ho rozmiesas na roztok len 5 tyzdnov! po tom obdobi si mala zajst zas za koznou, bud by ti predpisala novy, alebo nieco ine. mne este prizvukovala doktorka, iba pat tyzdnov.

nikinkulik

hej ja mam skusenosti s isotrexinom.. mne to predpisal kozny asi pred dvoma rokmi.. mala som na cele straasne vyrazky.. ale len na lavej strane:)) a po styroch tyzdnoch pouzivania mi zmizli.. supeeer.. a odvtedy ho pouzivam.. fakt MNE to pomaha...na uhry nepomaha,ale na vyrazky hej.. aj ked sa mi vytvori dajaka vyrazka,tak po aplikacii isotrexinu mi zmizne uz do rana.. skoro celkom :)) som tym fakt spokojna:)) ale kazdy ma inu plet, tak neviem.. hovorim MNE to pomohlo...ale mozno ked to budem pouzivat este dlhsie tak prestane ucinkovat.. ktovie ... a este mi raz predpisal aj aknemycin.. no ale ten je strasny fakt ! to je na hovno...hned som ho vyhodila a vratila sa k isotrexinu.....