Strach zo sexu

...

a zas nieco onicom.. Kamo neboj sa kludne jej to povedz ak ta lubi:) co predpokladam ze hej tak ta z radostou zauci.. Aj ked nebudes ziadny prebornik zo zaciatku zeny maju trpezlivost zauci ta a bude to super.. takze sa neboj a nepocuvaj take ze panic je nanic atd atd. proste neboj sa!

finch

radsej jej to ani nehovor; neskusenych zeny velmi nemusia. zapieraj,zapieraj, zapieraj. A neboj sa , hoci to vycitia , maloktora sa odvazi ti to povedat do oci ze si nanic. Len ty to nehovor. Zeny maju rady sebavedomych.

veronika

Vie Tvoja priateľka, že si panic? Myslím, že ak ju začneš provokovať a vzrušovať, tak sa sama rozhodne, že Ťa chce "zaučiť" a bude Ťa viesť, ak by si si bol v niečom neistý. Ako prvú polohu by som zvolila klasiku - misionársku. Choď podľa pocitov a nechaj sa tým viesť, to ako sa máš milovať má každý človek vrodené. Ak by si mal problém, ako si vravel "trafiť sa" tak si pomôž rukou. Bude to pekné, a neboj sa toho. Ak naprvýkrát zlyháš a stihneš to skoro, tak to nie je hanba... isto dostaneš ďalšiu šancu aj za pár minút, keď sa pozbieraš. Mne samej sa to stalo už pri dvoch chalanoch ktorí boli panici a nakoniec boli skvelými milencami. Ak ju navnadíš palcovaním, myslím, že tým nič nepokazíš. Snáď vieš, čo je klitoris... Ak nie, tak si to naštuduj tu na nete, isto nájdeš nejaký návod. Veľa zdaru a nezabudni na ochranu. Držím palce.