Vysledok tehotenskeho testu

Príspevok v téme: Vysledok tehotenskeho testu
mata

Baby pomozte prosim... Robila som si test, ciarka, ktora mala potvrdit sa neukazala, bol tam len taky uplne tenky nepatrny pasik asi do stvrtiny dlzky, uplne tenky v strede. Moze na tom nieco byt ?

Diky moc !!!

Od poslednej menstruacie, ktoru som dostala normalne, sme nerobili s partnerom sex bez ochrany, test som si robila v stredu 30.10. zhruba o druhej poobede, kedy som este brala antibiotika (bola som tyzden na marodke)

mata

Diky baby za podporu a reakcie!

Uz som z toho hotova, neviem co si nieco vsugeruvam alebo su to naozaj priznaky. Zase mi dnes bolo cely den zle ako aj minule dni, dalsi test som si este nerobila. Citala som na inych forach, ze baby mali velakrat nepatrne ciarky a neboli v tom. Neviem co si mam mysliet, najblizsiu menstruaciu by som mala mat zhruba 7.11. Neviem teda ci ide o klasicke predmenstruacne problemy alebo... Mam ale silny pocit, ze cakam babatko

panča

najlepsie je testovat z prveho ranneho mocu -je najviac koncentrovany (cize aj hladina pritomnych hormonov je tu vyssia.)A kontrolny pasik bol ?

Jessica

mata pockaj tak 2 dni a sprav si este jeden ved to nie je zasa tolko penazi a budes si istejsia (cim si ,,tehotnejsia´´tym je ciarka silnejsia)alebo chod gynekologicke/ovi

age44

majki, ja mam pocit, ze mata este netuzila po dietatku, ked pouzivali barieru - aspon podla toho co pise. hmmm, ale iba jedna antikoncepcia je spolahliva stopercentne, a to pohlavna zdrzanlivost.

majki

Ahoj Mata. Aj ja pri druhom bábe som mala takú nepatrnnú čiarku a bola som zúfala že znova to nevyšlo, ale našťastie vyšlo. Ono ti to ukáže preto tak lebo si asi tehotná len pár dní. Gratulujem!!

neva

čiarka sa neukázala, bol tam len taký úplne tenký pásik - aj tentký pásik, sa dá považovať za čiarku. Tá čiarka vôbec nemusí byť intenzívna. Aj slabulinká už obyčajne potrvdzuje tehotenstvo.

age44

a kedy si mala poslednu menstruaciu? lebo test je dobre robit az v case, kedy by si mala dostat menstruaciu, a najlepsie z prveho ranneho moca, ten je koncentrovanejsi.