MASTURBACIA

kitti

Nechapem,preco je masturbacia problem?
Ked zanedbavas priatelku a si to radsej spravis sebe ako s nou-tak to je problem. Ale ak mas priatelku a nezanedbavas ju,tak potom kde je problem? To cloveka uvolni,citi sa potom lepsie...

piti78

je to potreba zdravého človeka, tak ako iná:) vekom sa to ustáli, a celkovo my muži máme častejšie sexuálny apetít:)nerob si z toho veľkú hlavu

m.

Ahoj,

robim na sebe podobne pokusy :) Masturbacia je podla mna uplne ok. Ako musis mocit, musis ist na velku, tak aj "zubrienky" sa pytaju von. Nemasturbujem -> stale som nadrzany, na nic sa neviem sustredit, do 3-4 dni potopa v posteli.. Co sa tyka vztahu, masturboval som aj pocas vztahu, pretoze som mal obdobie, kedy som potreboval rano a vecer, co sa samozrejme nedalo, tak to riesili ruky. Co sa tyka sportu, ja sa vratim z posilky 2x tak nadrzany ako pred posilkou. Takze tak.

A moja taktika:
Chcem prestat nie preto, ze by som to nemal rad. Chcem prestat preto, aby som si dokazal, ze to dokazem. Riesim to tak, ze:

1) rano, HNED po prebudeni, stoji, nestoji, chce sa mi, nechce, padam prec z postele, aby mi to ruky nepodavalo.
2) sprcha - ziadny relax, 30 min v sprche a pod... Umyt co treba, stoji, nestoji, chce sa mi, nechce sa mi, padam prec zo sprchy.
3) nesmiem na seba sahnut. aj keby som bol neviem ako nadrzany.

Oplatilo sa mi postupne predlzovat intervaly medzi jednotlivymi masturbaciami. Telo si tak zvykne na hormony a neskor Ti zvysena hladina hormonov pride normalna a nebudes citit nadrzanie.

A ked to vydrzis zo 3-4 dni, jedneho krasne rana pride zakazane uvolnenie :) Potom sice treba vsetko oprat, ale bude Ti lahsie.

No som sa rozpisal, snad Ti to pomoze. Vela stastia :)

ucitel

Ahojte chlapci som starý ako vy.Ide proste o to že je to sexuálny pud. To je ako kedy ste podvádzali svoju holku.Chcem tím povedať to, že je to zdravé ale neudržíš to na uzde preto lebo, to môže mať niečo s psychickou....duduo nenapísal či má frajerku... mal by si zohnať kočku a milovať sa s ňou a možno to potom bude normalne. Ja som to robieval a 3 krád denne a teraz mám holku a vybúrime sa jeden na druhom.....veľa šťastia a nerobte si s tím statosti časom to určite bude v norme...

trefa

a veru nie je to normalna vec.sexualne pudy by sme mali mat na uzde,nemali by ovladat oni nas,ale my ich.
najdi si rozne aktivity-sport,bicykel,fitko,kde sa vyburis inym sposobom,kde sa ti z tela vypudia endorfiny-hormony stastia.