zaciatky sex-milovanie

Nykita

Ľudia, prestaňte tu po sebe vykrikovať kedy je kto vyspelí...

Nie sú žiadne normy na to kedy človek vyspelí je! Nemáte to k čomu porovnať a vek je len číslo určujúce fyzickú vyspelosť, so psychickou nemá takmer nič spoločné. Psychika každého človeka sa vyvíja inou rýchlosťou a inými smermi a naozaj nikde nie je napísané čo je na určitý vek vyspelé a čo nie je.

A nespájajte lásku so sexom. Je to ako spájať jablká a hrušky. Pokiaľ máte sex s milovanou osobou neznamená, že bude dobrý a naopak. Ľudia čo si sadnú z povahového hľadiska, si nemusia sadnúť aj z hľadiska sexuálneho. Môžu, ale nemusia.

Chuť na sex sa u každého človeka začne prejavovať okolo 13-14 veku života. U niekoho silnejšie u niekoho slabšie. Chuť na sex je hlavne pudová záležitosť a keď je u niekoho ten pud silno vyvinutý, tak len veľmi ťažko mu odolať.

A nechávať si prvý sex na toho pravého? Áno, je to pekná myšlienka, ale pozri ma sa na to z toho realistickejšieho hľadiska... Nikdy nemôžeš vedieť, ktorý ten pravý naozaj je. Pretože na začiatku vzťahu, alebo aj po pár rokoch ti s partnerom môže byť stále skvelo, ale to neznamená, že váš vzťah je večný.

Samozrejme, ja vám nejdem brať váš názor, chcela som len vyjadriť ten svoj. :)

A aby som sa aj ja zapojila do hlavnej témy, tak ja som začala takisto ako 15 ročná a určite toho neľutujem.

stefanny

Ja som začala v 16. nástich s jedným chalanom...bolo to super....potom sme sa rozišli a v 17.-tich som začala mať sex s druhým, terajším manželom.....a nič neľutujem..super, bomba

Carrie9921

ja som mala svoj prvy sex v 18 a nicoh nelutujem . aj ked som mala chuta na sex od nejakych 16 a viac partnerov ktory to po mne chceli odolala som pretoze som vedela ze to niesu tí pravi co bolo aj dovodom pre rozchod. uz 2 roky mam priatela ktory musel na to cakat 1,5 roka a to ma utvrdilo ze ma miluje... od nasho prveho sexu sa priatela neviem nabazit a milujem ho cim dalej tým viac,s tým samozrejme aj sex.niekedy mi nestiha :)

sway

Ja mam 20 a panenstvo som stratila v 19-tich.a vôbec to nelutujem. bolo to s priatelom, ktoreho som milovala a sme spolu ststni a milujeme sa.

elis

ja som zacala v 16-tich ale hrozne to lutujem..robila som to hned na prvom stretnuti s chalanom a dokonca s 29 rocnym..mam na to zle spomienky..baby radsej PORIADNE spoznajte chalana a potom chodte na vec, ale skor nie ako po pol roku a ked to obaja naozaj chcete!!!

dudulka

hej...skus to urobit spontanne...ked sa na to budes citit...ked nie nerob to.ked sa budes citit,to znamena ze telo je na to pripravene... :}

orange

ja som mala svoj prvy sexik kusok pred dvadsiatkou a bolo to s ovela starsim chalanom, ktorého som videla len par krat. Bol to trochu trapas, ale nakoniec sme si fajnovo sadli.paci sa mi na nom to, ze je strasne mily a trpezlivy aj ked s pravou laskou sa to neda porovnavat, ale aj tak rozhodbe nelutujem!

bojko

Poraďte mi! Ešte nechcem mať pohlavný styk s priateľom ale on chce Ako mu to mám vysvetliť ešte ppodrobnejšie že nechcem?Správa sa veľmi čudne!Mám 23rokov a som pannaPORAĎTE MI!