som v koncoch!!!poradte...!!

Príspevok v téme: som v koncoch!!!poradte...!!
ice-t5

Ďakujem za radu.Manželka mi neustále klame,dopisuje si cez internet,pred niekoľkými mesiac.mala aj lásku cez net,odchádza stále od rodiny,prednejšia je jej partia,vyhráža sa mi stále rozvodom,dal som jej všetko čo som mal ale pre ňu to je málo.Vraj sme len manželia na papiery nič viac,chce si žiť svoj život,no ja si to neviem predstaviť,nič ju netrápi a doslova ma využíva.Neviem ako dalej a čo mám robiť.

aria

Ahoj, pisem svoj pohlad z tretej strany, kedze moj priatel si presiel tym co ty. Vela sme o tom hovorili, sam sa snazil o zachranu manzelstva, ale casom zistil ze prichadza o rozum a vlastnu hrdost a sebauctu. Ak citis, ze to ma sancu prezit, tak ok...urob co musis, ale ja to vidim tak, ze ide o bohapuste zneuzivanie tvojej osoby. Moj priatel od byvalej odisiel ked mal ich syn 2 roky. Bol este primaly, aby mu to doslo a teraz je vsetko ok. S malym je pomerne casto, obcas byvala trucuje a neda mu ho, ale kriza stale prejde. Ma vlastny zivot, je stastny a tesi sa na nasu spolocnu buducnost. Netvrdim ze je to lahke, presiel velmi tazkym obdobim, ale sam teraz vidi, ze udrziavat manzelstvo na silu je uplny nezmysel. Maju obaja vlastny zivot a su spokojni. Nechcem ti radit co je spravne, ale podla mna ak vas maly bude vyrastat v nepriatelskom prostredi, zanecha to nom omnoho hlbsie nasledky ako to, ze by ste zili oddelene. Nehovoriac o tebe. Drzim ti velmi palce, aby si bol stastny...

tereza

dnes som sa prvy krat dostala sem a precitala som si o tvojom probleme.Je to smutne co sa u teba v rodine deje.Nemyslim si vsak ze chyba je len v jednom cloveku.Manzelstvo je vec dvoch ludi a ak pride dieta treba hlavne mysliet na jeho zdravy vyvin.Ak si neviete pomoct skuste ozaj psychologa.Su na to aby pomahali v tychto situaciach.Mna len sokovalo ze si napisal ze odisla od dietata ,ktore ma teplotu.No nechcem nikoho odsudzovat ked ho nepoznam,ale to predsa matka ,ktora miluje svoje dieta neurobi.Neviem si predstavit ze ho nedrzim za rucku a nesnazim sa mu pomoct.Je to podla mna vsetko ine len nie seriozna matka a zena.A o takuto mas zaujem?

orešanka

Ahoj ice.
Ja sa prikláňam k názoru väčšiny - rozvod. Myslím, že tu už nie je nad čím váhať. Ona ťa len strháva stále hlbšie. Žiť vo formálnom manželstve nie je ťažké len pre "partnerov" ale hlavne pre syna, ktorý vaše problémy už dávno vytušil a mohlo by sa to odraziť na jeho psychike. Ak sa o syna nestará, mal by si si nájsť právnika a aj keď je to hnusné, mosíš na súde dokázať, že ty si ten lepší rodič. Máš šancu, že ti syna zveria. Kamarát bol v podobnej situácii. Rozviedol sa a dcéra ostala žene. Tá začala chodiť po baroch a minula všetko čo mala. Musela sa vysťahovať z bytu a malá trávila večšinu času u otca alebo sama doma. Nenechaj to zájsť až tak ďaleko. Držím ti palce.

karol

Ahoj Ice-t5,

Myslim, ze viem ako sa citis. Sam som bol v podobnej situacii. Robil som pre tu svoju vsetko, zanedbaval som svojich kamosov a moje hoby, len pre to aby som mohol byt s nou. Ale ona si to vobec nevazila. Tiez stale chodila na akcie, diskoteky a von s kamosmi. Az som nakoniec zistil, ze sa stretava s inym.
Nastastie sme este neboli zobraty, aj ked uz sme mali naplanovany termin o par mesiacov. Takze rozchod nebol az tak problematicky co sa tyka pravnickej stranky. Ale ja som bol potom 2 mesiace ako chodiaca mrtvola, teraz uz chapem, ze znamena mat "zlomene srdce".
Ale neboj, ako sa vravi "Cas je najlepsi lekar" a onedlho sa da zas vsetko do poriadku.
A nezabudaj "Pre jedno kviti slunce nesviti!"

PS: kasli na nu, zasluzis si niekoho omnoho lepsieho

ice-t5

proste som to zistil...povedal som si že budem si žiť ten svoj život,možno ma to všetko prejde,a neviem ani čo sa bude diať,je mi to všetko ľúto,stále ju mám rád, a stále dúfam že raz sa to vráti do starých koľají,možno si nájdem inú lásku,ale o to vôbec nestojím,musím sa z toho všetkého spamätať a vyčistiť si hlavu,lebo niekedy robím zbytočné hlúposti aj ja!!! ĎAKUJEM VAM VŠETKYM ešte sa ozvem

dejna

Veľmi múdre rady od alternatívy aj od lejli. Som toho istého názoru. Si ešte mladý, život máš pred sebou, síce sa radí ťažko. Ale po 11 mes. sex.abstinencie určite všetko v poriadku nie je.
Lejla vidíš sú aj dobrí a citliví muži a sú nešťastní. Nie je svet otočený naruby?

lejla

Aj jáááááj, tak toto nie je bohvieaká situácia. Ale, pripájam sa k alternatíve. Som aj ja na Tvojej strane a naozaj máš tieto dve možnosti. A poviem Ti ešte jednu vec, so ženou ak sa zatne (a má takého dobráka za manžela, akým si podľa všetkého ty), už nepohne ani pár volov. Ona si proste vytvorila život a spôsob ako to vyhovuje jej. A podľa všetkého nemieni to ani v najmenšom ohľade meniť. Čo je asi škoda. Ale si primladý na to, aby s Tebou takto žena zaobchádzala, aby si sa netešil zo života, aby si si už nevychutnával milovanie a dotyky od človeka, ktorý Ťa miluje...bože, veď kedy to chceš zažívať, ak nie teraz v takom krásnom veku??? Stojí Ti to (takmer celibát) za to? Čo máš z toho Ty? ... daj sa na tú druhú možnosť, aj keď bude ťažká, dlhá a náročná, ale čoskoro pozbieraš šťavnaté plody a budeš sa aj Ty mať dobre.

Alternativa

Ice,
prestan definitivne riesit jej problemy /antikoncepcia, nova praca, vedma, kde je cele hodiny ked je syn chory/. Navod tu mas od mnohych - sport, novy satnik, hobby. Mas v zasade 2 moznosti:
1. zostat vo formalnom manzelstve a tiez si zit svoj zivot - to ale kazdy nedokaze
2. rozvod - budu problemy s bytom, spolocnymi usporami, dalsou Tvojou ekonomickou situaciou, mozno kontaktom so synom. Ale vsetko sa vyriesi a hlavne nebudes ju mat na ociach a hlavne v dusi a hlave. Drz sa, tu som urcite hoci ako zena jednoznacne na Tvojej strane.

ice-t5

Ľudia neverili čo som sa dozvedel,chodí za VEDMOU prečo mi to tají,ale veď ja by som jej to nevyčítal!!!Pýta sa ale na prácu nie vzťah!!!