Afonilum

tajana

alea, mala som obavy z vedlajších účinkov, ktoré sa aj potvrdili, manžel mal búšenie srdca, zle videl,atd a tak sme ich vysadili, nemohol ani šoférovat, teraz užíva len antibiotiká, príznaky zmizli

ellea

Užívala som Afonilum 2 roky , až dovtedy kým som sa neocitla na kardiológii s búšením srdca a arytmiami. Dýchalo sa mi síce dobre, ale tie vedľajšie účinky boli hrozné. Lekárka mi to potvrdila. Pozor na Afonilum a srdiečko.

tajana

lori, ja viem, že to nie je antibiotikum, ten dostal Ceroxim 500 mg, len so chcela vediet niečo o účinkoch Afonilume, ale chvalabohu, manžel ich zatial zvláda dobre, dík za informácie, ozývam sa teraz lebo som bola odcestovaná

lena22

Teofilinové lieky (aj syntofilinove)naozaj rozťahujú priedušnice. Ale ja mám na ne takú reakciu, že to prekrvenie je mi príliš veľké a mám pocit veľkej vnútornej nervozity, takého nepokoja. Nejedla som ich potom. Pri zápale pľúc sú ale dôležité tie antibiotiká. Ten druhý liek je na uľahčenie dýchania - aspoň mne to pred časom tak vysvetlila moja lekárka.

lori

to nie je antibiotikum ide o liek ktory rozsiruje priedusky atym zlepsuje dychanie,nepoznala som ten liek pod firemnym nazvom ale poznam ho pod ucinnou zloskou.

lori

Zbytocne sa tym zatazujes organizmus tvojho muza to moze prijat bez problemov,aku ma ten liek liecebnu latku ten nazov v zatvorke pod hlavnym nazvom.