bolia ma klby a je stale zima

sasa

dAKUJEM ZA PRISPEVKY,LENZE,JA SOM UZ VYSKUSALA VELA TOHO,BYLINKOVE CAJE,ALOE,RYBI OLEJ NA POSILNENIE IMUNITY ATD.,AJ DOKONCA SOM SI KUPILA BIOLAMPU,CHCELA BY SOM VYSKUSAT NIECO UCINEJSIE

RNG

zase musim spomenut prirodne sirokospektralne antimikrobialne, ktore su ucinne aj na steptokoky, aj na stafylokoky aj ine.
GSE, oreganovy olej, koloidna strieborna voda,extrakt z olivovych listov,vilcacora a Samento,graviola,ba dokonca aj zinok do znacnej miery.
To menujem len tie, ktore je dostat na Slovenskom trhu, v prirode je toho spusta.

dagmar

nic ine,okrem antibiotik ti nepomoze...takto bez liekov si vyrobis reumaticky zapal...zrejme neberies lieky,ked mas problemy s mandlami a pestujes si infekciu v tele...najprv su postihnute zapalom male klby..

violet11

najlepsie je siahnut po prirodnej liecbe. na preliecenie vselijakych virusov a mikrobov je dobra cibula. normalne nakrajat na kruzka, pripadne posolit a zjest. ma vyborne dezinfekcne ucinky. hlavne ked vysetrenia su v poriadku. prave tie skryte mikroby a virusy sa nedaju zistir bezne v laboratoriach.
tak to skus a uvidis. papa

71gloria

Je to možné, že máš pravdu. Streptokoky pri angínach, keď nie sú poriadne preliečené škodia aj obličkám.A narušená funkcia obličiek sa prejavuje aj na kĺboch.Chcelo by to asi ešte raz poriadne vyšetriť a preliečiť.