moj sef je debil:(

Príspevok v téme: moj sef je debil:(
smutnajanka

musela som to tu napisat, moj sef je jeden sebecky ,arogantny, namysleny trapos!! je mi z neho zle ako si na mne vybija svoju zlost a ponizuje ma. niekedy neviem co robit, ale dnes som na neho zvysila hlas,ked ma ponizoval pred ludmi, trocha mi odlahlo, no co bude nabuduce? pracu nechcem stratit a nechcem byt stale ticho.no nechcem cely zivot stravit tak, aby mi ho niekto diktoval. ale verim v spravodlivost a dufam, ze aj na neho dojde. a co vy ostatni? akych mate sefov?dokazete s nimi bojovat? a ma to vobec cenu?

fraisee

Turek? ajaaaaj, to su strasne divni chlapi, nemam ich rada. omi maju v sebe zakoreneny ten islam, ze zena je jednoducho menej ako muz a ze ma sediet doma prat varit a drzat hubu.

Lubos XL

Pozri sa na www.eft.sk, prebehni si manuál a vyťukaj si podľa návodu: "Napriek tomu, že môj šéf je "je jeden sebecky ,arogantny, namysleny trapos a je mi z neho zle" mám sa plne a kompletne rada a plne sa prijímam."

Podľa mňa by to mohlo pomôcť. Maj sa pekne.

Ľuboš XL

majka s.

no ved ja toho byvaleho som polutovala. je to obycajny sprosty chudak. ta jeho "prava ruka" mi povedala, ze ma syna s Downovym syndromom. ale mna to vobec netrapi. nechcem byt zla k tomu dietatu, lebo ono nemoze zato, ake sa narodilo. iste je to dietatko zlatucke. ale to neznamena, ze ma byt k ostatnym taky sprosty. jeho nelutujem vobec.

majka s.

viem, o com hovoris. ja som brigadovala v Tescu v kopirke a sef bol taky magor, ktory si vybijal na mne zlost a bol ku mne sprosty a spraval sa ku mne skaredo. ale napokon som sa rozhodla, ze z tamade odidem. a jeho "prava ruka" - hovorila, ze on ma nemusi ani vyplatit magor sprosty. nech sa strci debil... vie kam.

LaurinkaB

ja robim ako personalistka a par moslimov v praci mame. Poviem Ti, ze vzdy su s nimi nejake problemy... kolegyne co s nimi sedia v kancli sa stazuju ze smrdia, ze sa chodievaju modlit pocas pracovnej doby niekolkokrat denne atd... bohuzial zijeme v globalizacii a na taketo rozdiely kultur a nabozenstiev si musime zvyknut :o( drzim Ti palce

smutnajanka

.... budem sa snazit v sebe nezivit nenavist. moj sef je povodom Turek a mne to pripada ako keby si nevazil zeny, ako keby v jeho krajine zeny naozaj nic neznamenali pretoze toto si na kolegov muzov nedovoli...ale som rada, ze som mu dnes do oci vravela moj nazor, i ked som sa troska bala ci ma nevyhodi...

LaurinkaB

ahojky, ja som mala doteraz neuveritelnu smolu na sefov - vacsinou som mala mladych chalanov z hornej dolnej, ktori dostali funkciu a 100tisicove platy a tak im to stuplo do hlavy, ze si to vyvysovali na kazdom, kto im prisiel pod ruku. V obidvoch pripadoch to dospelo do stadia, ze som stratila chut chodit do prace, bala sa, co mi dalsi den prinesie a tak som dala vypoved. Teraz mam dalsieho sefa, je to zahranicny vzdelany clovek, sice zgrlos a niekedy tupec, ale aspon respektuje moje napady a dava mi volnu ruku pri rozhodovani. Tak mi to zatial vyhovuje... drzim palce Janka, skus mu vysielat lasku, hovor si v duchu, ze ho mas vlastne rada a ze ho lutujes ako sa sprava... neziv v sebe nenavist...