Rezanie ruky

Príspevok v téme: Rezanie ruky
lenka28

ZACALA Som si rezat ruku na zapesti a robi mi todobre neviem preco ,ale vecer sa mi ulavi,som paranoidna niekde pocujem ze sa niekto smeje a myslim si ze sa smeju na mna ,alebo si kontrolujem oblecenie,mam problemy s travenim,lebo jqeden zjem 2 jablka a druhy densa prezeriem a potom ma strasne boli brucho,lEBO SOM STRASNE TUCNA A AKO SA MAM TOHO ZBAVIT JE TO TAKE UNTKANIE?

Mia_2002

Nikdy som si nič také nerobila ale ani neodsudzujem ľudí, ktorí to robia, pretože sčasti možno chápem prečo to robia. Veľa ľudí má psychické problémy, ktoré by sa mali riešiť. Ja sama som mala niekedy chvíľky kedy som si chcela niečo spraviť... Myslim že by to prenieslo bolesť z tej psychickej stránky na tú fyzickú. Veľa ľudí aj v mojom okolí to robia ale myslím si že títo ľudia by mali vyhľadať lekársku pomoc... Len môj názor.

Lusijka235

Ahojte.
To čo tu píšete je veľmi smutné, ale ja viem čo to je a čo to spôsobuje. Či veríte, alebo nie existuje duchovný svet. Boh ale aj satan s jeho demonmi. Tí dokážu vnášať myšlienky do našich myslí, aj fyzicky ubližovať. Môžeme ich aj vidieť, alebo aj počuť. To oni sa Ti smejú. Tešia sa z toho ako Ta ničia. Vy si myslíte, že to sú Vaše myšlienky ktoré Vám prichádzajú, ale žiaľ niekedy to sú oni, "podľa ovocia spoznáš strom". Jednoducho potrebujete Ježiša Krista. Spasiteľa, ktorí zomrel aj za vaše hriechy, aby ak ho príjmete a uveríte v neho že je syn Boží tak Vám budú odpustené. Boh Vás miluje takou láskou, ktorú si ani neviete predstaviť. "Stojím pri dverách a klopem" povedal Ježiš. Otvorte mu dvere. On je gentleman na rozdiel od satana klamára Ježiš čaká kým mu otvoria. Povedzte Pánovi Ježišovi aby vám pomohol. Poproste ho o to a on Vás vypočuje a pomôže. Zhovárajte sa s ním ako s najlepším priateľom on je stále s každým, každého vidí aj v skrytosti. Modlite sa Otče náš a čítajte Bibliu najlepšia Evanjelická alebo Kralická ale tá je obšírnejšia. Boh Vás oslobodí ak mu to dovolíte. Boh Vás žehnaj. Odmietnite satana a utečie od Vás. Povedzte mu satan odíd v Mene Ježiš. Nevzdávajte sa vždy keď bude pokúšať postavte sa proti nemu a povedzte mu nech odíde v Mene Ježiš. Toto meno Ježiš má veľkú moc a satan sa musí skloniť pred menom Syna Božieho.

Deirdre

Ahoj Lucifuk, to s tou kamarátkou ma mrzí. Vždy to dosť bolí, ked sa človek cíti zradený :-( Skúsila si sa s ňou porozprávať? Aký je jej pohľad na vec? (Nechcem to v žiadnom prípade obhajovať, len som si už stihla nejak všimnúť, že máločo je čiernobiele a že môže pomôcť, ked si situáciu predstavíš v celej jej sivosti :-) ).

A k tomu rezaniu... prečo to robíš? Hej, chápem, prináša ti to akúsi úľavu, ale existuje aj nejaký hlbší dôvod? Kvôli čomu ti to tú úľavu prináša?

lucifuk123

Čaute baby tiež som sa rezala lebo som mala problemi ale potom som si vsimla ze to neni dobra vec aj ked ma velmi ukludnuje ...

Nedavno sa mi zapacil jeden chalan a odvtedy si s nim pisem ale moja kamaratka mi ho ako keby zobrala. :( lebo ho aj nahovara na hluposti a teraz sa rezem na pravej nohe aby to rodicia nevideli :(

Velmi ma to boli :( nemyslela som si ze ma ta najlepsia kamaratka takto zradi ;(

kriss tuša 5

Vy všetci čo tu píšete! Chápem vás, lebo ja sama to robím. Viem, že to ukľudňuje, ale uvedomili ste si už niekedy to, že keď vás alebo nás to ukľudňuje tak, sme nekľudný? a prečo sme nekľudný?! Nato sami musíme prísť a snažiť sa tu vec alebo čo to už je vyriešiť, lebo keď ju vyriešime - budeme kľudný - a ked budeme kľudný, tak nebude dôvod rezať sa. Viem, že nám to príjde, že je to možné, ale mne sa takto dobre žije. Lenže nie je to normálne!!! V našich životoch niečo chýba, niečo šťastlivé čo majú iný - tý čo sa nerežú. Teraz počas rezania je náš život fajn, veľmi, ale keď to prestaneme robiť ( samozrejme vtedy, ked už budeme odhodlaný a pripravený nie z ničo nič) tak zistíme že sme zbitočne utratili ten čas rerzaním. Ale nie každý problém sa dá vyriešiť. Keď niekomu zrazí auto mamu a jeho otec je pijan a vie že skôr či neskôr skončí v decáku tak to asi sám nevyrieši. ale tý čo sa režú napr. preto, že sa niečoho strašne boja až im to lezie na nervy, alebo ich opustil fraje/ka chodte ku psychológovi a verte že sa čoskoro z toho dostanete. A hlavne nemyslite nato, že je to PSYCHOLOG. Jednoducho ho potebujete! V tejto chvíli áno a židne ale poprosím!!!!! Ved hlava je tiež časť tela tak ako noha či ruka, oči... Tak začo sa do pekla hanbíte?

sisa-sisulka

Mala som 13 rokov ked som prestupila dom 8.tredy tak ma žiači uplne ignorovali,nevedala som že čo mam stim robiť tak som si začala robiť hlboke rany na mojom zápesťi dosť to bolelo!!!
Kym som to nepovedala mojéj triednej ta my povedala že ked chcem tak my pomôže !
Som povedala že dobre!
Mala som preblem s prímaním potravi
a poviem vám je to dasť neprijemne
ale dneska my je lepšie ale stále ked som smutna mam sto chuti si vziať život alebo ked sa my dakto vismieva,Uráža _:) !!!

sisa sisulla

kde som pretupila do inej školy tak ma zacali šikanovat ja som to nezvladala :( tak som sa začala rezat hlbšie a hlbšie a ekd si porežem ruky tak mam stoho lepši pocit ako keby my nikto nič nemohol ale v jednom znisle je to trochu sproste :( ale mne to robi velmi dobre :-)

anonaymxxxx

Ked som chodia do dewiatky dvakrat som si porezala ruku.Moja triedna to uvidela potom to hned jak sa dalo povedala mojej mame.Musela som s tym prestat,no nemohla som tak som si zacala rezat lavu nohu aby to mama nevidela.Znie to blaznivo ale po tej ziletke sa mi ulavi.

eluška

Babky, aj tak sa vám raz na to príde, tak je lepšie s tým robiť niečo teraz. Nie ste blázni, veď i to uvedomujete, že by to tak byť nemalo a zožierate sa tým...Musí o vašom liečení niekto vedieť? Ja myslím, že nemusí. Je to nebezpečné, ale to viete, tak dosť bolo schovávania a hanby a tutlania a sebeľútosti a robte s tým niečo.

eliz

Mila Lenka, ja som si pred nedavnom tiez zacala rezat ruky :(( Velmi ma to trapi, ale neviem prestat. Niekedy sa na to dokonca tesim.. :( Musim sa priznat, ze so samoublizovanim som zacala uz skor, napriklad ked som sa strasne bala skusok, tak som si zlomila palec. Teraz som presla na rezanie a pomaha mi to, ze fyzicka bolest znizuje psychicku. Neviem ako sa mam s tym vyrovnat, asi pomoze len psycholog, ale vobec nikto nevie o tom, co robim a nemozem len tak prist za rodicmi, ze \"potrebujem psychologa...\" Bojim sa niekomu zdoverit, mysleli by si ze som blazon.. Aj som.. Lenka, vela stastia moja, prajem ti aby si s tym co najskor prestala