Zaľahnuté v ušiach

Puci

V minulosti aj mne velmi casto zalahlo v usiach. Stacilo par kvapiek vody pri sprchovani a uz to bolo. Radsej chodim na vyplachnutie usi na ORL a na 5 rokov mam fakt pokoj. Pritom usi si cistim ako kazdy iny. Ja som za navstevu na ORL,robia to prudom vody, nie ziadnymi chemikaliami a ked vidim ten bordel, ktory mi z usi ide, mam dost. Fakt som rad ze mam ten vyslovene bordel von z tela, cela procedura navyse trva par sekund a vobec neboli.

Raoae

Ahojte :) ja ked mam zalahnute v uchu a neviem si uz rady idem na pohotovost s tym ze ma to boli. Za zakladny poplatok za poskytnutie pohotovosti mi to hned precistili. Nikdy som snimi nemal problem kvoli tomu.

Jugo

Keď máte zalahnute v uchu stačí si dať na noc jedli olej streknut striekačkou do ucha a dať vatu to vám uvoľní stupel a ráno potom vlažnou vodou tiež striekačkou striekať vodu vlažnú do ucha to vám stupel uvoľní je to vyskúšané overené

Dragis

Zkuste samoprofouknuti - zadrzte si nosni dirky jednou rukou jak kdzy chcete jit do vody a pak fouknete do nosa jak kdyby jste chteli z nosnich direk vysmrknout co v nich je. Hlavne opatrne ..ne moc pomalu ale ne moc silne.
Potom jen parkrat polknete a melo by to ustoupit.
Budte opatrni a nedelejte to furt. Pomaha mi to pri zmenach tlaku kdy jen staci polknout nebo zivnout. Staci to udelat jednou za par dnu nebo kdyz se to hodne nahromazdi.

Lenuska 3

Dobrý deň, mávam podobné problémy. Hlavne v letných dňoch mi zalieha v ušiach spojené s častým zívaním. Mne pomáha magnézium a B-komplex vždy ráno 1 tabletka a problémy ustúpili. V minulosti som sa liečila na tetániu, tak si myslím, či to nemá s týmto nejakú spojitosť.

sisisen

Ahoj ja mám už zaľahnuté v ušiach skoro týždeň, nebolí ma ale nič mi nepomáha na odľahnutie. Neviem čo už mám skúšať.
Ani skákanie na jednej nohe ani voda do ucha, tak tiež nepomohlo ani prefukovanie .. nič nepomáha

Adame

Ahojte ja by som sa vas chcel spytat že ked mám nadchu tak mi možu stoho trochu zalahnut uši ? a aj mi vnich puká ked prehltnem. Neviem či si to namyšlam že mam zalahnute ale normalne počujem len tak trocha citim že mam zalahnute. Neviete mi neako poradit. Za každu odpoved dakujem

Vanesska0

Dobrý deň , ja mám v ušiach 2 dni a skúšala som skoro všetko , ale nič nepomáha a strašne sa bojím že mi to budú prepichovať :( Ak poznáte ešte niaku metodu prosím píšte mi.
Ďakujem.

johnnyM

Mne pomohla morská voda- stačí si ju nabrať do pohára a vtiahnuť do nosa a nechať pôsobiť. Zopakovať aj viac krát.
Pekný Deň :)

Hrabino11

Ahoj ja mam zalahnutie v usiach stiri mesiace.Co mam robit ket uz som bol aj na usnom.Doktor mi to prefukol no ale nic.Bral som Troft{liek}robil som prechlanie na prazdno a fuknutie do nosa,zivanie.Co mam urobit??Prosim poradtemi.Naozaj bi mi pomohol AUDI sprej????