POPLACH... pls poradte

Príspevok v téme: POPLACH... pls poradte
romi

ahojtee... vidim ze vela zenam... dievcatam sa tu dari chudnut... gratulujem :) ja tiez chudnem a celkom mi to ide.. len mam jeden problem.. ze za dva tyzdne presne potrebujem zhodti 5 kg. prosim vas poradte mi nejaku rychlu dietu... nemusi to byt nic trvacne.. a na hranici ani zdrave.. ja len potrebujem na ten jeden den byt fit a o tych 5kg lahsia. sestra sa vydava a idem jej za druzicku... len ledva sa narvem do siat co mi pred 4 mesiacmi na mieru sili. PLLLS ocenim kazdu mensiu radu dakujeeeeeeeeeeeem!!!

Demi

Ja byť na tvojom mieste , tak sa na ttie šaty vykašlem a kupim si nové. Myslim že za taku kratku dobu aj tak neschudneš tolko an´by si sa v nich citila pohodlne a zasa ist na svatbu a nejest, nebavit sa a necitit sa v pohode, pretože maš tesne šaty - to ti nestoji za to .
Zaobstaraj si nove a pohodlne šaty - lepšie urobiš. :-)

anka:

neviem, myslim, ze tak narychlo by ti pomohli iba tie napoje, co pijes cely den a nic ine okrem tych napojov nejes - a popri tom rob nejaku pohybovu cinnost, ktora ta bavi

romi

diik wyper :) no ja v pase som v pohode.. to skor mam problem so zadkom :P a trochu aj stehnami..levda totiz tie saty cezen prevleciem :D:P niesom nejak extra tucna.. meriam 170 a vazim 58 kg ale ked mi sili saty mala som 52-53 takze ich aspon zatial na tu svadbu potrebujem spat :) jasne ze potom neskor uz budem pocitvo sa hybat.. a zdravo jest :P

wyper

Ja som chopny zhodit 7 kíl za den , proste som cely den nejedol iba pil a vela sa hybal aby som tie tekutiny neako zuzitkoval rano som mal 70 vecer 63 kilo surovo. Len taka vac to ze zhodis vahu neznamena ze zhodis aj z pasu. Ps a ta vaha sa ti strasne rychlo vrati spet treba pravidelne trenovat :)