kde su rehabilitacne kupele pre dospelych?

Príspevok v téme: kde su rehabilitacne kupele pre dospelych?
mariana

kde su rehabilitacne kupele pre dospelych? viem, ze pre deti su v KOVACOVEJ, CILISTOVE... a pre dospelych? chcela by som ist na nejaky rehabilitacny pobyt. narodila som sa totiz s Myopatickym syndromom. dnes mi prave mama hovorila, ake zle to so mnou bolo. do 4 rokov som nechodila (nadhodila to aj suseda vo vytahu... ze ma nespoznala, lebo teraz tu chorobu na mne nevidno, ale do 4 rokov som bola na invalidnom voziku) a potom som zrazu zacala chodit. za to vdacim mame, lebo so mnou velmi vela cvicila a cvicila (bola so mnou dokonca v Ruzinovskej nemocnici v Bratislave a aj na vysetreniach v Brne...). teraz mam 19 rokov a na tie pobyty v KOVACOVEJ a CILISTOVE uz nebudem asi moct ist, lebo su to pre deti. nechcem, aby sa mi zdravotny stav zhorsil naspat (lekarka ma totiz na to upozornovala, ze si treba dat pozor a potom jeden lekar mi povedal, ze ZATIAL mi invalidny vozik nehrozi). ja by som to neprezila, keby som bola na voziku. mam tolko planov... a zrazu by prisiel vozik. viem, ze raz mi pomohlo cvicenie a vdaka nom som na tom tak, ako som teraz. a pomohli mi aj rehabilitacie. takze... nepoznate nieco?

mariana

a neviete, ze ci dospelym preplacaju nejaku cast rehabilitacneho pobytu poistovne? ide o to, ze moja sestra (dospela) bola na lieceni ako astmaticka v Tatranskej Polianke a neplatila myslim vsetko. zistila som si, ze aj v Cilistove su rehabilitacne pobyty pre dospelych. som poistena vo Vseobecnej zdravotnej poistovni. neviete, ci ta nieco preplaca? Cilistov mi raz pomohol...

Ivka 1

Mariana ak chceš kontakt na lekára,ktorý pomáha prírodnými doplnkami výživy, napíš mi na mail ak chceš.

RNG

Na myopaticky symdrom je v literature plno dat, , privela domnienok a velmi nalo rad, ako sa ho zbavit alebo aspon zmiernit nasledky.
Jedno som ale nasiel, spojenie medzi myopatiou a hypotyroidizmom(znizenej funkcii stitnej zlazy) a tak si myslim, ze mozno by pomohlo dodanie extra jodu, ktory stimuluje vytvaranie hormonov, stitnej zlazy a enzymov v tele.
Jod mozno dodat z potravin(morske rastliny ako spirulina, kelp a kombu) alebo transdermalne z jodovej tinktury(5-10 kvapiek 1-2 krat tyzdenne na spodok brucha.)