Vyskakovanie jablcka v kolene

Príspevok v téme: Vyskakovanie jablcka v kolene
PeterSweter

Moja priatelka ma takyto problem. Ked dlhsie chodi alebo si inak namaha notu jej tak 3 krat do tyzdna vyskoci jablcko v kolene a ona potom nemoze poriadne chodit. Prvy krat jej to napravil doktor, teraz si to bolestivo naprava sama. Hovori, ze ma opotrebovany sval, preto jej vyskakuje. Mna tato jej neprijemnost trapi a tak vas prosim o pomoc.

Nieje nato nejaka mast ktora obnovuje svalstvo alebo nieco podobne ako sa da pomoct jej kolenu? Dakujem

dodoro101

[url=www.thebestlog.com voip service[/url]
  A man was going to the house of some rich person. As he went along the road, he saw a box of good apples at the side of the road. He said, "I do not want to eat those apples; for the rich man will give me much food; he will give me very nice food to eat." Then he took the apples and threw them away into the dust.
  He went on and came to a river. The river had become very big; so he could not go over it. He waited for some time; then he said, "I cannot go to the rich man's house today, for I cannot get over the river."
  He began to go home. He had eaten no food that day. He began to want food. He came to the apples, and he was glad to take them out of the dust and eat them.

lenulik6

Ahojte, mala som problémy s vyskakovaním jabĺčka ale už asi 6 rokov sa mi to nestalo. A nadváhu mám stále, neviem, čo sa v mojom živote zmenilo, že už mi jabĺčko nevyskakuje. Stále mám však problémy s členkami, že sa mi vytknú. To mám asi od 12 rokov. Doteraz.

richard88

odporúčam výživové doplnky na posilnenie väzív a šliach. Ja osbone mám dobré skúsenosti s hydrolyzovaným kolagénom Najlepší je 100% a v práškovej forme. tkatiež je dobrý chondroitín, čo je výťažok zo žraločej chrupavky. Mne to vozí jeden známy, to objednáva zo stránky nutristar.sk

lenulik6

Ahojte akurat som prisla z vonku, z nicoho nic mi vyskocilo jablcko, spadla som ... tak pribehli tetusky . este som mala aj psika ktory sa zlakol a ony ho nahanali po ulici. . ach jaj.

Podobne problemy mam takisto s clenkami - obidvomi. Uz sa vazne aj bojim chodit :(

Neviem nejak co s tym . . ocino mi povedal, ze musim schudnut, ze to bude asi tym ze som prilis tazka. Je pravda ze som tucna. Aj s tym bojujem ale nejak neuspesne.

mamca

Vyskakovanie jabĺčka v kolene je skôr záležitosťou oslabeného či poškodeného väziva.Mieru poškodenia by mal posúdiť doktor,takisto odporučenie,či problém treba riešiť špeciálnymi cvikmi a výživou,či operačne.