leg magic z topshopu

misicka

Má niekto vedomosť o masaznej pomôcke -strasne jednoduchá, vyzerá ako metlicka a používa sa na masáž hlavy - stimulácia a uvoľňovanie endorfínov. Ozvite sa ak o nej viete. Vďaka.

adrianka

Ja si tiež chcem kúpit legmagic, ale stále váham, či to ozaj pomože ako to v rekladme tvrdia.napíšte svoje skúsenosti, kto ho už používa.

wild

ja som bola zatial len 2x /ruky, komplet bikiny a sija/, tiez mam bielu plet a cierne vlasy, a ucinky som videla okamzite po prvom sedeni. po druhom ich mam skoro prec /co je asi rarita/ jedine negativum vidim v tom ze ked zabudnu prejst nejake miesto, rastu tam chlpky v povodnej hrubke aj dlzke :) co je vidno v porovnani s tymi vypadanymi ziadnymi alebo kratulinkymi ostatnymi. ale myslim ze dalsi krat uz budu prec aj tie.

fastbaby

LASEROVA DEPILACIA: Mila Zuzka, asi ta sklamem. Laser som absolvovala 4-5x. Mam svetlu pokozku a tmave chlpky, cize som dokonala kandidatka. Dala som si robit cele nohy, okolie bikin, podpazusia a bradu. Tvar nezabrala vobec. Poziadavkou je: holit sa, netrhat! Co si pri tvari moze zena dost tazko predstavit. Uspesnost ostatnych partii po 4 sedeniach je cca. 30-40%. Cena jednej kury (rozlozena kvoli tepelnej zatazi na dva dni) ma vysla so zlavami v ULK na 18tis. Cize dohromady ma tento spas vysiel na cca 72tis. Vraj mam nizky prah bolesti (co som dovtedy nezaregistrovala pri ziadnych urazoch) a preto bolo pre mna kazde sedenie psychickou tyraniou. Bolo bezne, ze som po kure sadla do auta a desat minut som cakala, kym mi prestanu tiect slzy a prestanu sa mi klepat ruky. Verim vsak, ze keby som mala masochisticke sklony, tak vydrzim este 2-4 sedenia a vysledok bude super.
Kamoska (tvrda zenska) absolvovala supermoderne lasorove odstranovanie pigmentovych skvrn a az na poslednej kure sa rozhodla supnut si dva ibuprofeny a dve vodky a neplakala. Skvrny su vsak naspat.

zuzkamin

Chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s laserovou depilaciou., naozaj to pomoze? a este ako si poradit s vrastajucimi chlpkami.

zuzkamin

ja som si ho tiez kupila,mam ho asi tyzden, takze o vysledkoch sa neda hovorit ale je to makacke na nohy, staci ked cvicim 3 minuty s pauzami a mam dost. tak som zvedava ci to prinesie vysledky