kam všade vystreluje chrbtica prosííííííííííííííííím poradte

mami

Bolesti z chrbtice mozu vyzarovat- no uplne vsade. Dokonca ti mozu sposobovat aj choroby vnutornych organov (urcite drahy su zablokovane a pri dlhsej blokade mozu sposobit dalsie poruchy)
Ale pozri, co som vcera a dnes napisala v teme "bolest krizov a chrbtice- co s tym?" nech sa neopakujem. Dolezite, ze je, tam aj riesenie.

malinka

Bolí ma tuším už celá chrbtica, mám ju stuhnutú a na ľavej strane asi v strede ma niečo bolí. Sprvu to bolo /asi 1-2 roky/ len také svrbenie na tom mieste a teraz ma to začalo pobolievať. Priznám sa, nešportujem, nadváha, sedavé zamestnanie, kde sa dá idem autom...... je to príčina???? alebo môže to byť rakovina kostí???? fnuk fnuk fnuk

Alternativa

Ak sa prejavia problemy s chrbticou, treba prehodnotit zivotny styl : psychika, strava, vhodny pohyb, starostlivost o seba. A zmeny by nemali byt docasne, lebo aj problemy s chrbticou sa zase prihlasia. Zvlast Vam poviem k pohybu : je treba vhodne /napr. Pilates, joga/ posilnovat chrbtove a aj brusne svalstvo. Inak chrbticu neudrzite, vlastne neudrzime :o)

vejinka

no ja som koli chrbtu chodila aj na rehebilitacie ako nahle to ustupilo zabudla som cvicenia a mam pocit ze po roku sa mi to vracia..boli ma srdce cela ta strana ramena klucna kost krk. taka masaz mi urobi dobre len je to docastne.

ethel

ak sa ti chrbtica zakrivuje do jednej strany je normálne,že tá strana viac bolí.z krčnej môže bolieť hlava,trpnuť ruky,hrudná môže milne signalizovať pichanie srdca,krížová aj trpnutie dolných končatín...