som tehotna alebo nie?

Príspevok v téme: som tehotna alebo nie?
lucinocka214

4.11.som sa prvykrat milovala s priatelom ale nemali sme ochranu. 17.11. som mala dostat menstruaciu ale dnes je 23.11. a stale nic. 19.11 som mala dost hnedy vytok a strasne mi zozltol moc takto to mavam vzdy pred menstruaciou. priatel mi povedal ze si daval pozor a ze mu mozem verit ale aj tak sa bojim. meskanie menstruacie je u mna uplne normalne ale teraz by na to bol aj dôvod. neviem ci sa mam bat alebo nie! nechcem si kupit test lebo sa bojim jeho vysledku. ale toto cakanie uz dlho nevydrzim!

sara

čo môže byť príčinou hnedého výtoku, objavuje sa ako špinenie.menštruáciu mám pravidelnu.objavili sa to týždeň po tom.podaďte.

vejinka

cisto teoreticky mozes byt tehotna..predejakulacia je dostatocny dovod na obavy..pretoze v tom malickom mnozstve sa nachadza tolko spermii co v ejakulate..( kurnik niekomu sa to podari a neche a ja by som tak velmi chcela babo a manzel tiez)

lucinocka214

nie nemam 14 mam 18 ale babo si este nemozem dovolit. pytam sa hlavne preto, lebo chcem vediet nazor aj ostatnych, ci mozem otehotniet bez toho aby to do mna dal.. pocula som aj to ze otehotniet sa da aj ked to tam neda, lebo pocas sexu ide z neho aj tak nieco i ked male mnozstvo ale aj to vraj moze sposobit...

alexandra261

No my ti asi tiez nepomozeme moja zlata, kup si test a dozvies sa ci si alebo nie si tehotna, ked dokazes robit s.x so svojim priatelom, tak aj nasledky musite za to vsetko niest no nie? Ale otazky takeho typu ci si tehotna su smiesne, lebo my to nevieme. Len lekar a test ti to vedia povedat, nikto druhy.

neva

Určite odporúčam použiť vysokocitlivé testy -odkaz odstránený- alebo -odkaz odstránený-
k tomu čo napísala pet - môžem povedať, len tolko, že telo jej priatelky produkovalo velmi nízku hladinu hormónu hCG, čo nie je u každej tehotnej rovnaké.

pet

Mojej kamoske sa tehotenstvo prejavovalo horuckami. Tiez si robila zopar testov, ktore boli negativne, doktori je naordinovali antibiotika, az potom u gynekologa zistila, ze je tehotna. Povedal jej, ze testy vobec nie su spolahlive, aj ked ako prvotna info mozno staci, len by som sa nespoliehala...

neva

www.vestiaren.sk
Teraz vážne, 4.11. si mala práve plodné dni! Nepoužili ste ochranu! Čo znamená, že si dával pozor?
Najlepšie bude, ked si ešte dnes kupiš test, pretože, ak nie si tehotná, tak samotný stres bude príčinou, že Ti menzes bude ďalej meškať.