Kozmetika Doliva, čo hovorite na ňu?

zuvacka1

Ja som túto značku objavila na Notino, rada skúšam nové značky, takže som si kúpila krém a za mňa je výborný a mám už tretí

lucinkalauri

ja som mala rôzne krémy a z každého ma buď štípali oči, alebo som mala pocit, že mám na tvári akúsi masku, ale keď si natriem dolivu krém tak sa mi krásne vstrebe a pokožku mám pručnú a hebkú. U mňa je doliva číslo 1 a chystám sa aj na ostatné výrobky.

marianôčka

šampón a kondicionér na farbené vlasy je veľmi dobrý.moje vlasy sú aj dosť suché a po tejto kozmetike sa mi už po prvom umytí výrazne zlepšila kvalita vlasov.

beruška

použivam už davnejšie kozmetiku doliva,denny nočny krem,telove mlieko,balzam na ruky,som velmi spokojna s touto kozmetikou.

beruška

použivam už davnejšie kozmetiku doliva,denny nočny krem,telove mlieko,balzam na ruky,som velmi spokojna s touto kozmetikou.

(ne)odbornicka:d

sampon je podla mna skoro ten najhorsi aky so kedy mala..ja mam suche vlasy a mala som dolivu...no mala som ich mastne ale tvrde..nno hruuuza...NIKDY VIAC!!.ale podla mna je to naozaj o tom ,ze kazdemu sadne nieco ine a vy my si mozme len povymienat skusenosti, ktore ta mozu ale vobec nemusia ovplyvnit pri kupe kozmetiy..:)

lll

ja som mala vzorku denneho kremu,krasne vonal,nemamala som z neho ziadne tazkosti...inak doliva je len na suchu a citilivu?lebo ja mam skor zmeisanu ale nie taku ze mastna+sucha ale mastna+normalna,porste t-ona leskla a zvysok je uz super,vporiadku:)sem-tam neaka vyrazka,no co myslite ja asi nemozem doliva pouzivat,ze?